• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Onlar bu vatan için şehit düştüler, gazi oldular
21 Kasım 2012 Çarşamba 17:52

'Onlar bu vatan için şehit düştüler, gazi oldular'

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, hac farizasını yerine getiren Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuku ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerini...
Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, hac farizasını yerine getiren Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’u ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.
Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’un makamında gerçekleştirilen ziyarete Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Mustafa Işık, Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım ile Yönetim Kurulu üyeleri Turan Tuna ve Ali Büyüktürkmen katıldı. Recep Konuk, “Hayırlı olsun” ziyaretini yapan heyete hurma ve zemzem ikram etti ve Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, vatanın şehitlere ve gazilere büyük borcu olduğunu, haklarının ödenemeyeceğini belirterek, “Gazi ve şehitlerimiz bizim her zaman başımızın tacıdır. Onların hakkını kolay kolay ödeyemeyiz. Onlar bu vatan için şehit düştüler, gazi oldular. Şehit ve gazilerimiz sayesinde bugün ayakta duruyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Kendilerine kurumum ve şahsım olarak her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Ziyaretlerinden çok memnun oldum” dedi.
Gaziler Derneği yöneticileri de, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’un bu ülke için bir değer olduğunu söyleyerek, “Sayın Konuk, bu ülke için güzel hizmetler vermiştir. Biz canımızla bedenimizle bu ülkeyi savunurken, Sayın Recep Konuk yaptığı yatırımlar ve hizmetlerle bu ülkenin can damarı olan tarımı ayakta tutmaktadır. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisini kutluyor ve hayırlı bir iş yaptığına inanıyoruz” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA