• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öncel: Konya herşeyin en iyisine layıktır
24 Mart 2011 Perşembe 16:06

Öncel: 'Konya herşeyin en iyisine layıktır'

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Recep Öncel, kısa bir süre öncesine kadar büyük ve ağır problemlerle boğuşan Türkiyede bugün dev projelerin, büyük atılımların konuşulduğunu belirtti.

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Recep Öncel, son 8 yılda Ak Parti hükümetleriyle birlikte Türkiye’nin milli gelirini 3 kattan fazla artırarak 230 milyar dolardan 700 milyar doların üzerine çıkardığını belirtti.  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü için çok büyük, ancak gerçekleşmesi mümkün hedeflerin belirlendiğini ifade eden Öncel, Türkiye’nin kararlı adımlarla bu hedeflere doğru ilerlediğini kaydetti. Ak Parti hükümetleriyle birlikte Türkiye’nin eğitim, sağlık ve ulaşım gibi birçok alanda büyük bir gelişim trendi yakaladığını ifade eden Öncel, “Türkiye bu noktalara büyük bedeller ödeyerek geldi.  Şimdi bize düşen görev bugünün kazanımlarını sürekli hale getirmek, huzur ve istikrarımızın değerinin farkında olarak daha zengin daha müreffeh bir ülke için durup dinlenmeden hedeflerimizin peşinde koşmaktır” dedi.

‘TÜRKİYE ÖRNEK BİR ÜLKEDİR’

Huzur ve istikrarı sadece Türkiye için değil, bölgedeki ve dünyadaki tüm ülkeler için istediklerini ifade eden Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Recep Öncel,  bugün dünyanın çatışma noktalarına bakıldığında, hiçbir yönetimin hukuksuzluktan hukuk icat etmek gibi bir lüksünün olmadığı gerçeğinin açıkça gözler önüne serildiğini kaydetti. Türkiye’nin demokrasisiyle, güçlü ekonomisiyle, dünya meseleleri hakkındaki barışçı ve aktif politikalarıyla, ülkesine ve geleceğine sahip çıkma azmindeki bütün halklar için bir örnek ülke konumuna geldiğini belirten Öncel “Ülke olarak doğru yolda ilerliyoruz. Ülkemizin geleceğini istikrarsızlıktan medet uman karanlık zihinlere asla kurban vermeyeceğiz. Türkiye geleceğin en parlak yıldızlarından biri olacaktır” şeklinde konuştu.

“KONYA’YA DAHA FAZLA HİZMET İÇİN…”

Açıklamasında Mevlana şehri, tahıl ambarı, ülkemizin göz bebeği olan Konya’nın Ak Parti iktidarıyla birlikte hak ettiği yatırımları almaya başladığını hatırlatan Recep Öncel, özellikle tarım kesiminin 100 yıllık hayali olan Mavi Tünel Projesinde gelinen nokta ile Hızlı Tren projesinin tamamlanmasının bunun en önemli göstergeleri olduğunu ifade etti. Öncel, “Güzel Konya’mız şüphesiz daha fazla hizmeti hak ediyor. Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı olarak bana görev verilmesi halinde bu şehre daha fazla hizmeti getirebilmek adına elimden gelen bütün gayreti ortaya koyacağım. Sivil Toplum Kuruluşlarında edindiğim tecrübeleri ‘Halka Hizmet HAKK’A hizmet’ anlayışıyla siyasi alana taşıyacağım. Konya ve Konyalılar her şeyin en iyisine layıktır. Bu bilinçle Konya’yı da Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak için bilgi birikimim, tecrübem ve projelerimle gece gündüz demeden çalışacağım” dedi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA