• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Önce namaz, sonra hırsızlık
13 Nisan 2011 Çarşamba 12:07

Önce namaz, sonra hırsızlık

Camilerde ve şadırvanlarda hırsızlık yapan zanlı, namaz kıldıktan sonra baika birinin ceketini çalarken kameralar tarafından kaydedildi
Konya'da camide namaz kıldıktan hırsızlık yapan zanlı, başka birinin ceketinden telefon çalarken güven timleri tarafından suçüstü yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri, cami ve şadırvanda olan hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma yaptı. Birçok cami civarında tedbir alan sivil ekipler, Kapı Cami önünde bir kişinin ceketleri yokladığını fark ederek takibe başladı. Şadırvanda asılı bir ceketin cebinden cep telefonunu çalan Ali E, güven timleri tarafından suçüstü yakalandı.
 
Yakalanan Ali E'nin daha önceden 20 ayrı hırsızlık suçundan kaydının olduğu ve cezaevinden çıktıktan sonra yine hırsızlık yapmaya devam ettiği öğrenildi. Konya'da 4 camiden, Bursa'da ise 1 camiden hırsızlık yapan Ali E'nin yaklaşık 15 gündür arandığı öğrenildi. Girdiği bir camide güvenlik kamerası tarafından görüntülenen Ali E'nin ilk önce namaz kılması ardından da cemaatten önce kalkıp bir ceketi çalması görülüyor.
 
Üzerinden 3 cep telefonu, saat ve bazı kişilire ait cüzdanların çıktığı cami hırsızı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA