• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ömer Ali, Beşiktaş maçını değerlendirdi
26 Kasım 2013 Salı 18:12

Ömer Ali, Beşiktaş maçını değerlendirdi

Torku Konyasporlu oyuncu Ömer Ali Şahiner, Beşiktaş karşısında maçın ilk 45 dakikasında kötü oynadıklarını ve bunun sonucunda da sahadan yenilgiyle ayrılmak zorunda kaldıklarını belirtti.
Beşiktaş karşısında maçın ilk 45 dakikasında kötü oynadıklarını ve bunun sonucunda da sahadan yenilgiyle ayrılmak zorunda kaldıklarını belirten Torku Konyasporlu oyuncu Ömer Ali Şahiner, ikinci yarıdaki gayretlerinin sonucu değiştirmeye yetmediğini söyledi.
 
"İKİNCİ GOLÜ BULSAYDIK DAHA FARKLI OLURDU"
'Beşiktaş gibi takımlara karşı böyle oynarsanız cezayı kesmeleri normal' sözleriyle değerlendirmesine başlayan Ömer Ali Şahiner, "Oyuna iyi başlayamadık. İki pası bir arada yapamayınca rakibimiz oyunun kontrolünü ele aldı ve bulduğu gollerle ilk yarıda 3 farklı öne geçti. Ama ikinci yarı bizim için çok farklı geçti. Erken bulduğumuz gol maçı farklı bir boyuta getirdi. Baskılı oynadık, pozisyonlarımız var. Bu pozisyonları bulurken kalemizde de pozisyonlar verdik. İkinci golü bulabilseydik maç daha da farklı olabilirdi. Ancak Beşiktaş gibi rakip karşısında üç farklı geriye düştükten sonra maçı çevirebilmek zordu. İki farklı devreli bir maç oldu. Puan almak için gelmiştik. Ama başarılı olamadık." diye konuştu. SPOR SERVİSİ
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA