• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ölü bir hali varsa siz söyleyin
26 Aralık 2012 Çarşamba 17:16

'Ölü bir hali varsa siz söyleyin'

Ahmet Özal, Turgut Özal'ın hastaneye iki kişinin kolları arasında yürüyerek getirildiğini iddia edip bir fotoğraf yayınladı.
Ahmet Özal, Turgut Özal'ın hastaneye iki kişinin kolları arasında yürüyerek getirildiğini iddia edip bir fotoğraf yayınladı. Fakat gündeme bomba gibi düşen fotoğraftaki kişi Özal değil. O şahıs Özal'ın yattığı sedyeyi iten koruması. Bir önceki kare gerçeği gözler önüne sererken, kollarına girmiş gibi görünenler de hastane kapısında yol açan diğer korumaları
Zehirlendi iddiasıyla vefatından 19 yıl sonra kabri açılan ve Adli Tıp'ta otopsisi yapılan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal kamuoyunu meşgul eden bir fotoğraf yayınladı. Anadolu Ajansı'nın 17 Nisan 1993 yılında çektiği fotoğrafta takım elbiseli bir kişi iki kişinin kolları arasındaymış gibi Hacettepe Hastanesi'nin kapısından giriyor. Ahmet Özal bu fotoğraf karesindeki takım elbiseli şahıs için Turgut Özal diyerek şu yorumu yaptı: 'Ayağı basıyor başı dik duruyor. Bu hastane girişi ile ifadelerdeki hastane giriş benziyor mu birbirine.'
KORUMA VE DİĞER KORUMALAR
Fakat bu fotoğraftaki şahsın Turgut Özal olmadığı anlaşıldı. YeniSafak.com.tr'nin ulaştığı bilgiye göre bu şahıs Turgut Özal'ın yattığı sedyeyi iten koruması. Kollarına girmiş gibi görünenler ise hastane kapısında sedyeye yol açmaya çalışan diğer korumalar.
Gerçek tüm çıplaklığıyla, o fotoğraftan önce çekilen karede ortaya çıkıyor. Ahmet Özal'ın Turgut Özal dediği şahsın da yer aldığı saniyeler önce çekilen diğer fotoğrafta korumalardan birisi olduğu görülüyor.
Ayrıca Ahmet Özal'ın fotoğrafa göre Turgut Özal dediği kişinin boy ve kilo ölçüleri merhum Cumhurbaşkanıyla uyuşmuyor. Ortadaki gri tonlu takım elbiseli şahıs Turgut Özal'dan daha zayıf ve boyu da daha uzun görünüyor.
 
 

ÖLÜ BİR HALİ VARSA SİZ SÖYLEYİN
Ahmet Özal, babasının öldüğüne dair şu iddiaları ortaya attı:
"Rahmetli vefat ettiği gün ambulans yoktu. Hasta taşıma aracı bulundu 1970 model 3. vitese geçmeyen, doktoru olmayan bir araba getirildi. Nereden çıktığını bilmiyorum birden geldi oraya. 70 model bir araba. İçerisinde ayağa kalkılmıyor. Bu arabayla cumhurbaşkanı hastaneye götürülmeye çalışıldı. GATA'ya başhekime haber verilmesine ve oradaki doktorlar ekipmanları ile kapıda beklerken nedense araba bir anda Hacettepe hastanesine döndürülüyor. Hacettepe'de kimsenin haberi yok çocuk bölümüne götürüyorlar. Çocuktan büyük acile götürüyorlar. Korumalar doktor diye bağırıyor. Bazı ifadelere göre orada yarım saat bekletiliyor. Hacattepe hastanesindeki doktor Ayşe hanım ifadesinde, 'Benim kanaatim hastaneye ölü olarak geldiği ve geri döndürülemediği yönündeydi. Nabzı ve tansiyonu alınamıyordu. El ve ayaklarda morarma başlamıştı. Hastaneye getirilmeden muhtemelen 20 dakika önce ölmüştür.' diyor. Yani orada vardığından 20 dakika önce ölmüş. O zaman ben bir fotoğraf göstereceğim. Rahmetli hastaneye girerken. Eğer ölü bir hali varsa siz söyleyin. Ayağı basıyor başı dik duruyor. Bu hastane girişi ile ifadelerdeki hastane giriş benziyor mu birbirine. Ben bunun açıklamasını istiyorum"
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA