• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Olcan, Burak ve Selçuka açıkladı! İşte karar!
10 Haziran 2014 Salı 09:15

Olcan, Burak ve Selçuk'a açıkladı! İşte karar!

Beşiktaş ve Galatasaray'ın ısrarla istediği Olcan Adın'ın gönlünden geçen takımı Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a açıkladığı iddia edildi.

Futbolda 2014-15 sezonu birinci transfer dönemi bugün(10 Haziran) itibarıyla resmen başlarken, en çok merak edilen konu Trabzonsporlu Olcan Adın'ın yeni takımının hangisi olacağı. Milli Takım'ın ABD kampından döndükten sonra İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmede yıldız futbolcu ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak istediğini belirtirken, Trabzonspor Başkanı da Olcan'a "Takımda kalmanı istiyorum. 1 hafta düşün, ondan sonra kararını ver" dediğini bizzat açıkladı. 

TOLGA ZENGİN BASKISI?

Başkanla yaptığı görüşmenin ardından tatile çıkan Olcan'ı en çok ezeli rakipler G.Saray ileBeşiktaş istiyor. Beşiktaş'ta eski kaptanı Tolga Zengin devreye girerken, G.Saray'da ise hem Milli Takım'dan hem de normal hayatta yakın arkadaşları olan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, Olcan'ın sarı-kırmızılı takımı seçmesi için ikna etmeye çalışıyor. Şu an bu üçlü birlikte tatil yaparken, Burak ile Selçuk'un Olcan'a "Gel kardeşim, neden G.Saray'a gelmiyorsun"diyerek şaka yollu takıldıkları öğrenildi. 

‘SADECE G.SARAY’

Olcan da G.Saray ile ilgili telkinlere verdiği şu yanıtla gönlünden geçen takımı da açıkça belirtmiş oldu: "Gelmeyi tabii ki isterim. Şu an tek bir hayâlim var; Türk Telekom Arena'da Şampiyonlar Ligi maçına çıkmak. Ama Trabzonspor'la hâlâ kontratım devam ediyor. Başkanla konuştum. Bir kez daha bonservisim için konuşacağım. Eğer izin verirlerse ben de G.Saray'ı istiyorum. Trabzonspor'dan ayrılırsam Türkiye'de oynamak istediğim takım G.Saray."

 

Kaynak: Vatan

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA