• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Olay adam Pardew, bu resimle vurdu!
03 Mart 2014 Pazartesi 23:21

Olay adam Pardew, bu resimle vurdu!

İngiltere Premier Lig'de Alan Pardew'in rakip oyuncuya kafa atması gündemden düşmüyor.

Premier Lig'de bu sezon  Tenik direktörlerin  kovulması gündemden bir türlü düşmüyor. Hafta sonunda Newcastle United, deplasmanda Hull City'i 4-1 yenmesine karşın; konuk ekip menajeri Alan Pardew'in, Hull'lu David Meyler'e attığı kafa konuşuluyor.

Saha kenarında kendisini iten Meyler'e kafa atan ve 73. dakikada tribünlere gönderilen Pardew'e ilk olarak kulubü 100 bin sterlinpara cezası verdi. Gözler İngiltere Futbol Federasyonu'nun vereceği kararda. Ancak bazı İngiliz spor yazarları deneyimli menajere sezon sonuna kadar men cezası çıkacağı yorumları yapıyor.

Pardew'le ilgili en sert açıklama ise Newcastle United'ın eski teknik sorumlusu GraemeSouness'tan geldi. Galatasaray'ın da bir dönem teknik direktörlüğünü yapan İskoç menajer, "Bu yaptığı kovulması için yeterli" açıklamasına Alan Pardew'den sert yanıt geldi. Pardew, 24 nisan 1996 Türkiye Kupası Final rövanş maçında Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'yle 1-1 berabere kalıp kupayı müzesine götürdüğü maçta sahanın ortasına Galatasaray bayrağı dikmesine göndermede bulunurken, "Derbi maçında bayrağı santraya dikmiş bir kişiden böyle bir açıklama gelmesi çok ağır" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA