• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Okuma Parlı büyük ilgi görüyor
25 Aralık 2012 Salı 10:06

Okuma Parlı büyük ilgi görüyor

Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulu öğrencileri için farklı mekânlar tasarlamaya, eğitimi sıkıcı olmaktan kurtarmaya ve kitap okumayı özendirmeye devam ediyor.
Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulu havaların iyice soğuduğu şu günlerde yaz sıklığını ve yeşili aratmayacak bir ortamda öğrencilerin kitap okumaları adına otantik ortam oluşturdu. Okul yönetimi öğrencilerine öğle aralarında da okuma parkında kitap okutmayı hedefliyor.
                Her türlü ayrıntıyı düşünen okul idaresi öğrencilerine kışın soğuk ve ağaçların yapraklarını döktüğü zaman dilimin de park özlemini giderebilecekleri mini park yaptı. Bu mevsimde okul içerisinde sıcak yeşil ve temiz bir okuma parkı oluşturarak öğrencilerinin hizmetine sundu. Öğrencilerde kitaplarını alarak yeni mini kitap okuma parklarına koştular ve neşe içinde kitaplarını okudular.
                  Konuyla ilgili bilgi veren Müdür Yardımcısı Mehmet Toprak “Malum konyamızda kış çetin geçiyor öğrencilerimiz bahçeye çıkmada zorlanıyorlar. Doğayla iç içe yeşil huzurlı ve sakin bir ortamda öğrencilerimize nasıl bir ortam oluşturabiliriz düşüncesiyle böğle bir park oluşturabileceğimizi  fark edip öğrencilerimize bu ortamı hazırladık. Şunu gördük ki öğrencilerimiz hem yeşile hemde tenefüs ve öğle aralarında kitap okumaya çok ihtiyaçları varmış. Öğrencilerimiz çok memnunlar zevkle okuyup dinleniyorlar.” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA