• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Okullara yeni bir ders geliyor
15 Nisan 2015 Çarşamba 18:08

Okullara yeni bir ders geliyor

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, önümüzdeki yıl 4'üncü sınıflara “Yurttaşlık” dersi verileceğini açıkladı.

Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, 'Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi Projesi'nin kapanış konferansına iştirak etti. Hilton İstanbul Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen kapanış konferansına Bakan Nabi Avcı'nın yanı sıra Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Karip ile Avrupa Konseyi temsilcileri de katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Bakan Avcı, önemli projeleri, yönetmelikleri, ders programı önerilerini web sayfalarında ilan ettiklerini vurgulayarak, “Başta öğretmenlerimiz olmak üzere ilgili bütün kamuoyunun öğrencilerimizin, velilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, akademisyenlerimizin bunları görmesini, eleştirmesini istiyoruz ve onların değerlendirmeleri eleştirileri, önerileri doğrultusunda programlarımızı yeniden gözden geçiriyoruz. Gerekli değişiklikleri yapıyoruz ve ondan sonra yürürlüğe koyuyoruz” dedi.

Bakan Nabi Avcı, önümüzdeki yıl ilkokul 4'üncü sınıflara 'Yurttaşlık' dersi verileceğini belirterek,“Okutacağımız yurttaşlık dersiyle ilgili kamuoyu tarafından özellikle değerlendirilmesinden sonra inşallah okutmaya başlayacağız” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA