• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Okudan yol kazasından sonra devam etmek istiyor
09 Mayıs 2009 Cumartesi 16:08

Okudan 'yol kazasından sonra' devam etmek istiyor

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, tahliye olmasının ardından Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne geldi.
Final operasyonu davası kapsamında tutuklu bulunan ve 5.5 aydır cezaevinde olan Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, tahliye olmasının ardından Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü’ne geldi.
 
 Okudan’ı rektörlükte, Selçuk Üniversitesi öğretim görevlileri ve öğrenciler karşıladı. Rektörlüğe girişinde karanfiller dağıtan Prof. Dr. Okudan için rektörlük bahçesinde kurban kesildi. Süleyman Okudan ile selamlaşmak isteyen öğretim görevlileri uzun kuyruklar oluştururken, “Onurumuz Okudan gururumuz Okudan” sloganları attı.
 
 Öğretim görevlileri ile tek tek selamlaşan Okudan, rektörlük binası girişinde bir teşekkür konuşması yaptı.
 
 Okudan konuşmasında, “Beni ayakta tutan sizin sevginizdir. Şuandan itibaren hiçbir şey olmamış gibi yolumuza devam edeceğiz. Ben adaletimize güveniyorum. Daha önceden de hesap verdim, bundan sonrada vermekten korkmam. Eninde sonunda adalet tecelli edecektir. Yargımıza güvenimiz tamdır” dedi.
 
 Kalabalığa, “ Beni buraya sizin özgür iradeniz getirdi” diye seslenen Prof. Dr. Okudan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Size söz veriyorum ömrümün son gününe kadar sizinle el ele çalışacağım. İnsan devletine küsmez. Bende küsmedim. Aslında bir taraftan da iyi oldu, cezaevinde dinlenmiş oldum ve yeni projeler düşündüm. Bu projeleri de hayata geçirmek için çalışacağız. Kimseye kırgın değilim. Olur böyle yol kazaları. Yargı süresince destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA