• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Okkalar, yeni projelere imza atıyor
24 Nisan 2018 Salı 10:08

Okkalar, yeni projelere imza atıyor

Okkalar İnşaat olarak her yıl yeni bir proje gerçekleştirdiklerini ve bu sene de bünyelerinde teslim edilecek Arma Kent projesinin yer aldığını belirten Okkalar İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Muhammed Işık,

Okkalar İnşaat olarak her yıl yeni bir proje gerçekleştirdiklerini ve bu sene de bünyelerinde teslim edilecek Arma Kent projesinin yer aldığını belirten Okkalar İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Muhammed Işık, “Yapı Fuar’ında Arma Kent projemizi sergiledik. İstanbul’da da Arma Menta projemiz var. Bu çalışmalarımızla Yapı Fuarı’nda müşterilerimizin karşısına çıktık. Yazır’daki yeni projemiz olacak. Yapı Fuarı’nda ön talepleri aldık. Şimdi de satışa çıkaracağız. Değişiklik olmazsa bu projemizin adı da Arma Vita olacak” dedi.

“KAMPANYAMIZDAN AY SONUNA KADAR YARARLANABİLECEK”

Genel anlamda Yapı Fuarı’na gelen ziyaretçi sayısının iyi olduğunun altını çizen Işık, “Firmamızın bilinirliğinden dolayı ziyaretçi sayımız iyiydi. Bizden daha önce daire alan müşterilerimiz ve daire almayı düşünen ziyaretçilerimiz standımıza gelerek projelerimizi ilgili bir şekilde incelediler” diye konuştu.  Yapı Fuarı’nda Arma Kent projesinin maketini sergilediklerini vurgulayan Işık, sözlerine şu şekilde son verdi: “İstanbul’daki projelerimizin görselleri de standımızda yer aldı. Bunlar dışında yeni projemiz olan Arma Vita’nın da ön taleplerini aldık. Konumu, metrekaresi, fiyatı gibi bilgileri müşterilerimize verdik. Yapı Fuarı’na özel olarak Nisan ayının sonuna kadar devam edecek 60 ay 0,77 konut finansmanı kampanyamız var. Yapı Fuarı süresince standımızda talepte bulunan müşterilerimize de bu kampanyamızdan ay sonuna kadar yararlanabilecekler. Yapı Fuarı süresince bizi yalnız bırakmayıp gelen ziyaretçilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA