• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğretmeni ayrıldığı sevgilisi öldürdü
07 Aralık 2012 Cuma 09:38

Öğretmeni ayrıldığı sevgilisi öldürdü

Konyada 27 yaşındaki öğretmen ayrıldığı sevgilisi tarafından sokak ortasında kafasından tabanca ile vurularak öldürüldü.
Konya’da 27 yaşındaki öğretmen ayrıldığı sevgilisi tarafından sokak ortasında kafasından tabanca ile vurularak öldürüldü.
Olay, dün saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Şeyh Şamil Mahallesi Eylül Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Van’da sınıf öğretmeni olarak görev yapan Gülşah Aktürk (27), izin alarak Konya’da ikamet eden anne ve babasının yanına geldi. Gülşah Aktürk'ün Van’da bulunan eski sevgilisi olduğu öğrenilen Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde memur Hakan B. (36) ayrıldığı sevgilisi ile barışmak için Konya’ya geldi. Konya’da ayrıldığı sevgilisinin evinin önüne giden Hakan B. defalarca aradığı Gülşah Aktürk'ü ikna ederek aşağı indirdi. Hakan B’nin arabasına binen genç öğretmen 10 dakikalık görüşmenin ardından barışmayı kabul etmeyerek araçtan indi. Bu duruma sinirlenen Hakan B. de evine doğru yürüyen Gülşah Aktürk'e yanındaki tabancayla kafasına iki el ateş etti. Genç öğretmen yere yığılırken eski sevgili aracıyla kaçtı. Ambulansla Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Gülşah Aktürk yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polisin takibi sonrası yakalanan şüpheli Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Hastanede çıkışında gazetecilerin “Neden öldürdünüz” sorusuna şüpheli, “Öldü mü” diyerek karşılık verdi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA