• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğrencilerimize başarılar diliyorum
16 Eylül 2018 Pazar 15:24

"Öğrencilerimize başarılar diliyorum"

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yeni eğitim öğretim yılı için bir mesaj yayınladı.

2018 - 2019 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, mesajında şunları söyledi;

“Yaz tatilin ardından yeni eğitim öğretim yılına başlarken öğrencilerimizin yaşadıkları heyecan ve coşkuyu yürekten paylaşıyoruz. 2018-2019 eğitim-öğretim yılının hoşgörü, sevgi, dayanışma ve başarılarla dolu bir yıl olarak geçirilmesi en büyük arzumuz.

Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin, okullarda aldığı eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına inanıyoruz. Ülkemizin son 16 yılda göstermiş olduğu gelişim; ekonomi, bilim, sanayi, kültür, spor ve sosyal alanlarda adından sıkça söz ettirmesi gelecek nesillerin daha güçlü bir Türkiye’de yaşayacaklarının göstergesidir. Bu gelişim ve büyüme geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin başarıları ile devam edecek ve Güçlü Türkiye yolundaki hedeflerimizi tek tek gerçekleştireceğiz.

Bu amaçla öğrencilerimizden sadece sınav başarısı değil  vatanını, milletini seven, bilgili, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller olarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Çünkü bu hasletlerin, daha güçlü bir ülke olma yolunda ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

Selçuklu Belediyesi olarak bunun bilinçle eğitim camiamıza okul, spor salonları, kütüphaneler ve materyal gibi birçok fiziki desteğin yanı sıra bu yıl da Selçuklu Değerler Eğitimi Programını uyguluyoruz. Çocuklarımıza bizi biz yapan değerlerimizi aktarıyor, değerlere sahip bireylerin yetişmesi için gayret gösteriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2018-2019 eğitim öğretim yılını kutluyor, şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA