• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğrencilere 20 bin lira yardım
04 Ekim 2011 Salı 17:40

Öğrencilere 20 bin lira yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası'na gönderilen 20 bin liralık yardımın, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne...
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası'na gönderilen 20 bin liralık yardımın, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildiği bildirildi.
    
Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, Kaymakamlıkta düzenlenen çek teslim töreninde, oda olarak ihtiyaç sahiplerine desteklerinin sürdüğünü söyledi.
     TOBB'dan gönderilen 20 bin lirayı 40 liralık çekler haline getirerek, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ettiklerini bildiren Çiftci, çekler sayesinde ilçe esnafının da ticaret hayatına katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirdi.
     Kaymakam Ahmet Katırcı ise Türkiye'de bu tür davranışlar ve hizmetler devam ettiği sürece hiçbir insanın yokluk ve açlık içinde olmayacağını kaydetti.
     Konuşmaların ardından Çiftci, 40 liralık 500 çeki Katırcı'ya ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Sarıkaya'ya teslim etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA