• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğrencilerden ilaç toplama kampanyasına destek
22 Mayıs 2011 Pazar 10:13

Öğrencilerden ilaç toplama kampanyasına destek

Karatay Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünce devam eden İlaç Toplama Kampanyasına Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi öğrencilerinden destek geldi.

Karatay Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünce devam eden İlaç Toplama Kampanyasına Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi öğrencilerinden destek geldi.

İlaç toplama kampanyasıyla kullanılmayan ilaçların değerlendirilmesi konusunda çalışmasını sürdüren Karatay Belediyesi, kampanya süresince toplanılan ilaçların kullanılabilirliği denetlenip özel kontrole tabi tutulduktan sonra ihtiyaç sahiplerinin doktor kontrolü ile tedavilerinde kullanmayı amaçlıyor. Kampanya çerçevesinde destek veren Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından yaklaşık 8 Bin adet ilaç toplanarak Karatay Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.

Öğrencilerin bu duyarlı davranışından dolayı tebrik eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nce devam ettirilen ilaç toplama kampanyası ile kullanım fazlası olan ve son kullanma tarihleri geçmemiş ilaçların değerlendirildiğini ifade ederek, toplanan ilaçların özel kontrole tabi tutulduktan sonra ihtiyaç sahiplerinin doktor kontrolü ile tedavilerinde kullanıldığını dile getirdi. Halk sağlığının kendileri için her açıdan önemli olduğunu söyleyen Başkan Hançerli, ilaç toplama kampanyasını devam ettirmekteki amaçlarının kullanılmayan ilaçların çöpe atılmasını önlemek ve en önemlisi de ilaç temin edemeyen ihtiyaç sahibi hastalara bu ilaçları ulaştırmak olduğunu vurguladı. Başkan Hançerli ayrıca ilaç bağışında bulunmak isteyen vatandaşların 350 13 13 nolu telefondan Karatay Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile irtibat kurulması gerektiğini de hatırlattı.

 

 
YORUMLAR
ilaç toplama kampanyası
güler ayşe çınar
Elimde miadı geçmemiş fazla miktarda ilaç bulunmaktadır, bu ilaçları sizin aldırmanız veya anlaşmalı olduğunuz bir kargo ile benim size ulaştırmam mümkünmü.teşekkürler
78.169.129.144
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA