• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğrencilerden Gönülden Nağmeler gecesi
12 Nisan 2012 Perşembe 11:15

Öğrencilerden 'Gönülden Nağmeler' gecesi

Selçuklu- Erenköy Zeki Altındağ İlköğretim Okulu tarafından organize edilen Gönülden Nağmeler2 gecesinde öğrenciler seslendirdiği bir birinden güzel eserlerle velilerin gönüllerine taht kurdu.
Selçuklu- Erenköy Zeki Altındağ İlköğretim Okulu tarafından organize edilen “ Gönülden Nağmeler–2” gecesinde öğrenciler seslendirdiği bir birinden güzel eserlerle velilerin gönüllerine taht kurdu. Bu yıl ikincisi organize edilen “Gönülden Nağmeler–2” gecesi Belma-Azmi Beğen Yaşam Merkezi Beril toplantı salonunda gerçekleştirildi. Geceye çok sayıda öğrenci velisi katılırken, gece saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
 Okul Müdürü Ahmet Çelebi “ Okul olarak eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimizi önem veriyoruz. Okul yönetimi ile Müzik öğretmenimiz Özlem Dinçer ve öğrencilerinin hazırladığı “Gönüllerden nağmeler” gecesinden birbirinden güzel eserler dinleyeceğiz. Geceye emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
 Protokol konuşmaların ardında Müzik Öğretmeni Özlem Dinçer’in hazırladığı “ Gönülden nağmeler” gecesi iki ayrı bölümden oluştu.
Birinci bölümde okul korosu Evlerinin önü Mersin, Evlerinin önü Handır, Bağa Gel Bostana Gel, Bağa Girdim Bağ Budanmış eserlerini söylerken, ikinci bölümde ise Fetih Marşı, Hey Gidi Koca Dünya ve Vay benim halime eserlerini seslendirirken, velilerden büyük alkış topladılar.
 
Öğrenciler ise solo olarak Acem kızı,  İki Keklik, Bahçe Duvarından aştım, Uzun Kavak, Boş Çerçeve,  Ne olursun güzelim, Baharda kuşlar gibi, ikinci Bahar, İşte öyle bir şey ve Sevdan olmazsa eserlerini okudular.
 “Gönülden Nağmeler” gecesi müzik öğretmeni Özlem Dinçer’in öğrencileriyle birlikte okuduğu İkinci Bahar eseriyle son buldu.
 Gecenin sonunda Okul Müdürü Ahmet Çelebi, geceyi organize eden Müzik Öğretmeni Özlem Dinçer’e bir buket çiçek takdim etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA