• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Oğlunu öldüren anne, mahkemeye hakaret etti
27 Mayıs 2013 Pazartesi 16:48

Oğlunu öldüren anne, mahkemeye hakaret etti

Konyada 3 yaşındaki Fırat Pekerin işkenceyle öldürülmesiyle ilgili yargılanan cinayet şüphelisi 4 çocuk annesi, bu kez mahkemeye hakaret etti.
Konya’da 3 yaşındaki Fırat Peker’in işkenceyle öldürülmesiyle ilgili yargılanan cinayet şüphelisi 4 çocuk annesi, bu kez mahkemeye hakaret etti. Mahkeme heyeti de sanık hakkında hakaretten dava açılmasını istedi.
Konya’da ikinci eşinden olan oğlu 3 yaşındaki Fırat Peker’i öldürdüğü iddia edilen anne Fadimana T'nin yargılanmasına devam edildi. Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan tutuklu sanıklardan Fadimana T, Adana Karataş Kadın Cezaevi’nden, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi’yle (SEGBİS) duruşmaya katıldı. Duruşmada mahkeme heyeti sanık Fadimana T. ile ilgili İstanbul Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Dairesi’nden raporun gelmediğini belirtti ve sanıktan diyeceğini sordu. Sanık Fadimana T. de, tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti tutanakları kayda geçtiği sırada sanık Fadimana T. tekrar söz istedi. Heyet ise sözünün kesilmemesini istedi. Buna kızan sanık Fadimana T, "Allah belasını versin, seni Allah bildiği gibi yapsın, adi, şerefsiz" dedi. Mahkeme Başkanı Ali İmran Tekin de, sanığı kamera odasından çıkarttırarak hakkında hakaret suçundan dava açılması için talepte bulunup, tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

İŞKENCE FIRAT’IN ÖLÜMÜYLE ORTAYA ÇIKMIŞTI
Olay, 30 Mayıs 2011 tarihinde merkez Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi Hamzaeli Sokak No 28'deki evde meydana gelmişti. İki kez evlenip ayrılan ve üçüncü bir kişiyle sevgili hayatı yaşayan 4 çocuk annesi Fadimana T. (33), 112 Acil Servis'i arayarak, "Oğlum sara hastası merdivenlerden düştü nefes almıyor" diyerek yardım istemesiyle kaldırıldığı hastanede işkence gördüğü ortaya çıkmıştı. Hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, ölen 3 yaşındaki çocuğun vücudundaki yanık ve işkence izlerini fark edince annesi Fadimana T’yi gözaltına almıştı. Fadimana T. ifadesinde başta balkondan düştü demiş ardından da suçunu itiraf etmişti. Fadimana T, oğlunu ilk eşine benzediği için dövdüğünü, sevgilisinin ise evin içine pislediği için sıcak suyu çocuğun üzerine döktüğünü söyleyerek işkenceyi anlatmıştı. Bu ifadenin ardında anne Fadimana T. ile işkence yaptığı iddia edilen 4 çocuktan birinin babası olan sevgilisi Koray K. de (24) yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Koray K. bir önceki duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmıştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA