• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Off-Road tutkunları Beyşehir’de buluşacak
24 Haziran 2016 Cuma 16:44

Off-Road tutkunları Beyşehir’de buluşacak

Türkiye’nin değişik illerinden gelecek off-road tutkunları Konya’nın Beyşehir ilçesinde buluşacak.

Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Off-Road Kulübü işbirliği ile 16-17 Temmuz tarihleri arasında Beyşehir Off-Road Şenlikleri düzenlenecek. Şenlikler kapsamında Beyşehir’e gelecek off-road tutkunları düzenlenecek çeşitli klasmanlardaki off-road mahalli yarışlarında ipi göğüsleyebilmek için mücadele verecek.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek off-road şenliğinin Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinden gelecek çok sayıda off-road meraklısını Beyşehir’de bir araya getireceğini söyledi. Beyşehir’de son yıllarda off-road sporu ile ilgilenenlerin sayınının giderek arttığını belirten Özaltun, ilçeden yetişen pilotların Türkiye’nin değişik illerinde katıldıkları yarışlarda elde ettikleri birincilik ve derecelerle çok sayıda başarıya imza atarak bölgenin gururu haline geldiğini kaydetti. Özaltun, “Off-road severlere farklı bir adrenalin yaşatan bu tutkunun ilçemizde ilk kez düzenleyeceğimiz şenlikler kapsamında daha da büyüyeceğine inanıyoruz. Beyşehirli off-road severleri şimdiden şenliklerin yapılacağı parkur alanına bekliyoruz. Şenliklerin ilçemizin tanıtımına da olumlu katkılar sunacağına inanıyoruz” dedi.
Beyşehir Off-Road Kulübü Başkanı Haceli Şam da, Beyşehir-Akseki Karayolu 5. kilometredeki Maden mevkisindeki pistte yapılacak yarışların büyük bir heyecan yaşatacağına inandığını belirterek, “Çünkü, Türkiye’nin çok sayıda il ve ilçesinden off-road tutkununu ilçemizdeki şenliklere davet ettik. Beklentimiz 500’e yakın arazi aracının pilotlarıyla birlikte ilçemize gelerek, bölgemizdeki bu yarışlara katılacak olması yönünde” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA