• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
O olmasaydı stadı yapamazdık
04 Haziran 2015 Perşembe 09:09

O olmasaydı stadı yapamazdık

Stat inşaatında mali problemlerin yanında birçok bilgi kirliliğiyle de uğraşmak zorunda kaldıklarını kaydeden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, zorlu süreçte Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Ahmet Davutoğlu ve Kadir Topbaş’a destekleri için teşekkür etti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, inşaatı devam eden Vodafone Arena Stadı'nın toprak zemininde Lig TV'ye verdiği röportajda birçok konuya açıklık getirdi. Vodafone Arena'nın yapım süreciyle ilgili konuşan Orman, “Cumhurbaşkanımız projenin arkasında olmasa burayı yapamazdık. Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok destek verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da öyle. Başbakan Ahmet Davutoğlu da her zaman destek verdi. Bir sıkıntı yok diyemem. Eski açık tarafında izah etmemiz gerekenler var. Bu stat buraya yapılacak. Artık bitme noktasında” dedi. Yeni stat için 33 bin kombine satıldığını kaydeden Orman, “Dilekçe vereceğiz. İlk 2 maçımızı deplasmanda oynayıp sonraki 4 maçı içeride oynama gibi bir niyetimiz var. Çok eziyet çektik, burada oynasak şampiyon olurduk” ifadelerini kullandı. Stadın maliyetinin 118 milyon Dolar'ı bulacağını kaydeden Başkan Orman, “Stadı yıkmaya başladığımızda kulüp binasının önünde icra memurları vardı. Cepte para yokken başlamıştık. Stadın açılışnda fikstür uyarsa Chelsea, Barcelona ve Bayern Münih ile birlikte 4'lü turnuva yapmak istiyoruz” dedi.
Lucescu zor, Güneş ile konuşmadık
Başkan Fikret Orman, konuşmasında Bilic ve yeni teknik direktör konusuna da değindi: “Bilic'in takımdaki geleceğini Mart'taki yönetimde tartıştık. Şampiyon olsak onunla devam ederdik. Bilic'in gidişine herkes üzüldü. İki kızım da bana bu yüzden küstü. G.Saray ve F.Bahçe ile şampiyonluk yolunda eşit mücadele etmedik. Lucescu, Türkiye'ye Beşiktaş'tan başka bir takım için gelmeyeceğini söyledi. Şenol Güneş ile konuşmadık. Sergen Yalçın'ın başarılı olmasını istiyorum ama Beşiktaş onun için erken.”
Başkan'dan inciler
"Liderken, şampiyonluğa kenetlenmişken 10 gün içinde 3. olunca herkes çöktü, ben de çöktüm. İnsanların tavrını görünce hissettim ve seçim kararı aldım."
"Alınmayacak, satılmayacak oyuncu yok. Demba Ba ve Gökhan Töre için teklif gelmedi. Sol öne bir kanat ve stoper almayı düşünüyoruz. Pazarlık yaptığımız oyuncular var."
"Tolga Zengin ve Cenk Gönen çok iyi bir sezon geçirmedi. Yeni hocamızla değerlendireceğiz."
"Tayfun Korkut'u sportif direktör yapmak istedim ama o istemedi. İlhan Mansız aradığım isim değil, iyi ama hırslı değil."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA