• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
O da Sonsuz Şükran Köyüne yerleşti
12 Temmuz 2012 Perşembe 17:47

O da Sonsuz Şükran Köyü'ne yerleşti

Konyanın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş beldesinde kurulan Sonsuz Şükran Köyünden kerpiç ev satın alan canlı yayın yönetmeni Musa Çözen, Hoşgörü Köyünde bir haftadır tatil yapıyorum dedi.
Konya’nın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş beldesinde kurulan Sonsuz Şükran Köyü’nden kerpiç ev satın alan canlı yayın yönetmeni Musa Çözen, “Hoşgörü Köyü’nde bir haftadır tatil yapıyorum” dedi.
TRT kökenli olan ve halen Digitürk bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Lig TV’de Türkiye futbol liginde yayınlanan maçlarda yönetmen olarak görev yapan futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim olan Çözen, Beyşehir’de gazetecilere yaptığı açıklamada, meslek hayatında 39. yılına girdiğini söyledi. Sonsuz Şükran Köyü’nün mimari Mehmet Taşdiken’in vasıtasıyla bu köyde kendisinin de kerpiçten bir evi olduğunu ve bir haftadır bölgede tatil yaptığını dile getiren Çözen, “Geçen sene festival çerçevesinde gelmiştim. Burada Türkiye’de unutulmuş olan ve yerini betonlaşmaya bırakan bir sistem var. Kerpiçten yapılan evler var, etrafında çok değişik organik sebze ve meyve yetiştiriliyor. Türkiye’nin seçkin sanatçı ve ressamları burada kendilerine komşu ediniyorlar. Proje her gün daha iyiye gidiyor. Daha da iyi olacak. Proje tamamlandığında Türkiye’de kendinden söz ettirecek bir yer olacağına inanıyorum” dedi.
Musa Çözen, açıklamasında gazetecilerin yönelttiği soruları da cevaplandırırken, Türk futbolunun her şeye rağmen iyiye gittiğini söyledi. Çözen,şunları kaydetti:
“Bana göre Türk futbolu her şeye rağmen iyiye gidiyor. Avrupa Şampiyonası’na katılamadık ama önümüzde 2014 Dünya Şampiyonası var. Grubumuzda en güçlü Hollanda var, Hollanda’yı da inşallah geçersek, play off’a gerek kalmadan katılacağız. Yeni bir yapılanma ve yeni bir federasyon var. Abdullah Hoca var. Her şey iyiye gidecek diye düşünüyorum. Ben Digitürk çalışanıyım, Lig Tv’nin yönetmeniyim, biz de yıllardır Türk futboluna iyi şeyler vermeye çalışıyoruz. Türk futbolunun gelişmesinden rol almaya çalışıyoruz. Maddi olarak büyük katkılarımız var. Futbol Milli takımımız da gençleşti ve her şey daha güzel olacak.”
Musa Çözen, Fenerbahçe Kulübü ve Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın tahliye edilmesiyle ilgili değerlendirmesinde ise, “Fazla bir değerlendirme yapamam ama her şey kamuoyunun gözünün önünde oldu. Aziz Başkan özgürlüğüne kavuştu, iyi oldu. Geçen yıl 3 Temmuz olaylarından sonra Fenerbahçe ligi ikinci sırada bitirdi, şampiyonlar liginde ön eleme oynayacak. Şampiyonlar liginde de inşallah Fenerbahçe’yi göreceğiz ve bu büyük bir başarıdır. İyi oldu Aziz Başkan ve arkadaşları da özgürlüğüne kavuştu” dedi. Çözen, önümüzdeki sezon futbol liginin daha çekişmesi geçeceğini de belirtirken, şunları kaydetti:
“Beşiktaş biraz gençleşiyor, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın son günlerde yaptığı transferler, hatta Trabzon olsun, Bursa olsun, bana göre geçen yıla nazaran daha çekişmeli geçecek. Türk futbolunun üzerinden kara bulutlar da kalktı. Hoş olacak diye düşünüyorum. Kazasız belasız fair play içinde Türk insanına yakışır maçlar olsun diliyorum.”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA