• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
N.Ustada Anasınıfından yılsonu etkinliği
23 Mayıs 2013 Perşembe 13:06

N.Ustada Anasınıfından yılsonu etkinliği

Meram Niyaz Usta İlkokulu anasınıfı B Şubesi öğrencilerinin yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı.
Meram Niyaz Usta İlkokulu anasınıfı ”B” Şubesi öğrencilerinin yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı.
 Konya Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleştirilen Meram Niyaz Usta İlkokulu anasınıfı B şubesi yılsonu etkinliğine Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel,  Okul müdürü Murat Koçak ve müdür yardımcıları,  okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
 Okul Müdürü Murat Koçak “ Okul öncesi öğretim, gelecek için çok önemli olduğu kanısındayım. Çünkü minik öğrenciler okula başlamadan önce tecrübe ve okula hazırlanmaktadır.”dedi.
 Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel “ Meram Niyaz Usta İlkokulu başarısını ilçemizde ve ilimizde tescil etmiş okullardan biridir. Kısaca marka okul diyebiliriz. Bu ibareyi almada önce okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerimizin katkısı çok büyüktür. Bugünde önümüzdeki yıl okula başlayacak olan anasınıfı öğrencilerin gösterini hep birlikte izleyeceğiz. Ne kadar başarılı oldukları göreceğiz” dedi.
 Protokol konuşmalarının ardından Meram Niyaz Usta İlkokulu anasınıfı “B” Şubesi öğretmeni Hatice Şener gözetiminde minik öğrenciler birbirinden güzel gösteriler sundular. Öğrencilerin gösterileri veliler tarafından büyük beğeni topladı.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA