• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nitelikli elemanların sertifika heyecanı
03 Temmuz 2009 Cuma 14:04

Nitelikli elemanların sertifika heyecanı

Nitelikli Eleman Yetiştirme Eğitim Programını başarıyla bitirenlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) ile Ulusal Asamble Eğitim ve Danışmanlık Okulu tarafından düzenlenen Nitelikli Eleman Yetiştirme Eğitim Programını başarıyla bitirenlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
KONESOB Konferans Salonu'nda gerçekleşen törene KONESOB Başkanı Bekir Duvarcı, Ulusal Asamble Eğitim ve Danışmanlık Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ergin, oda başkanları ile kursiyerler katıldı. Sertifika töreni öncesi Sinan Ergin tarafından krizden nasıl başarıyla kurtulabiliriz konulu bir seminer verildi. Günümüzde okumaktan çok bir meslek sahibi olmanın daha çok öneme sahip olduğunu ifade eden Sinan Engin, "Örneğin İşletme Fakültesi bitiren birisi 'Ben şu işi yapıyorum' diyebiliyor mu? Oysa ki 'Ben berberim' desem dünyanın her yerinde mesleğimi yapabilme şansım var. Demek ki okumak kadar bir meslek sahibi olmak da çok önemli. Özellikle 21. yüzyılla birlikte pazarlama ve satış mesleği daha çok ön plana çıktı. Çünkü üretim çok, alım yok. Krizin ana sebebi de bu zaten. Bu nedenle üretilen malın pazarlanması daha çok ön plana çıkıyor. İşimizde başarısız olmamızın en önemli nedeni korkuya kapılmamızdır. Elimizdekileri kaybetme korkusuyla yanlış kararlar alıyor ve daha kötü durumlara yol açıyoruz. Oysaki korkmadan düşünerek hareket edersek, en kötü durumdan bile kurtulmamız ve ilerlememiz mümkündür" şeklinde konuştu.
Seminerin ardından eğitim programını başarıla bitiren kursiyerlere sertifikaları KONESOB Başkanı Bekir Duvarcı tarafından verildi. Duvarcı, KONESOB olarak bu tür seminerlere ve projelere devam edeceklerini belirterek, vatandaşları ve esnafları bu projelere katılmaya davet etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA