• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nikahtan önce huzurevi ziyareti
01 Eylül 2011 Perşembe 19:02

Nikahtan önce huzurevi ziyareti

Konya'da gelin ve damat, nikah töreni öncesi huzurevini ziyaret ederek, yaşlıları sevindirdi.
Konya'da gelin ve damat, nikah töreni öncesi huzurevini ziyaret ederek, yaşlıları sevindirdi.
    
Nikah törenleri öncesi Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi'ne öncesi ziyaret eden damat Fahrettin Tatlıcı (33) ile gelin İpek Sinem Kocaoğlu (26), buradaki yaşlılarla bayramlaştılar.
    
Tatlıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşi ile 3 yıl önce bir arkadaşları vasıtasıyla tanıştıklarını, en mutlu günlerinde başkalarını da mutlu etmek için huzurevindeki yaşlıları ziyaret etmeye karar verdiklerini söyledi.Bu karar doğrultusunda nikah töreni öncesi huzurevine ziyarette bulunduklarını ifade eden Tatlıcı, bayramda kendi mutluluklarının yanında yaşlıları da sevindirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.
    
 Tatlıcı, bayramda kimsenin yalnız kalmaması gerektiğini vurgulayarak, ''Bayramda yalnızlık kimseye yakışmaz. Büyüklerin bayramını kutlamak ve onlarla birlikte olmak lazım. Yakamıza nazarlık takacağımıza büyüklerin hayır duasını alalım dedik'' dedi.
    
Gelin Kocaoğlu ise yaşlıların tebessüm dolu yüzlerini görünce kendilerini çok iyi hissettiklerini, bayramda büyüklerin ziyaret edilmesinin küçüklerin en önemli görevi olduğuna inandığını belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA