• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Neymar resmen imzaladı!
26 Mayıs 2013 Pazar 11:20

Neymar resmen imzaladı!

Brezilyalı yıldız, gelecek beş sezon boyunca Katalan ekibinde forma giyecek.
Santos'un yıldız oyuncusu Neymar, tercihini Barcelona'dan yana kullandı.
 
Brezilya ekibi, dün gece saatlerinde yaptığı açıklamada oyuncusu için iki kulübün teklifini kabul ettiğini ve kararın Neymar'a ait olduğunu belirtmişti.
Bu iki kulüpten biri Barcelona iken, henüz resmi olarak doğrulanmamış olsa da bu iki kulüpten diğerinin Real Madrid olduğu düşünülüyordu.
 
Neymar tercihini yaptı
 
Goal.com kaynaklarının doğruladığı üzere, genç oyuncu baştan beri açık olan tercihini resmen yaptı ve Barcelona'yla sözleşme imzalamaya karar verdi. Taraflar bu transferin açıklanması için uygun zamanı bekliyorlar.
 
R.Madrid daha fazla para verdi ama...
 
Katalan ekibi genç forvet oyuncusuyla beş yıllık sözleşme üzerinde anlaşırken, Neymar, yıllık 7 milyon avro kazanacak. Barcelona, Santos'a ise 28 milyon avro ödeyecek ve ek olarak, Brezilya ekibiyle iki adet dostluk maçı yapacak. Bu maçlardan biri Barcelona'da, diğeri ise Brezilya'da oynanacak.
Barça'nın ezeli rakibi Real Madrid, Santos'a 35 milyon avro bonservis teklifinde bulunup, Neymar'a da yıllık 11 milyon avro önermiş olmasına rağmen oyuncu Katalan devini tercih etti.
 
Son maçı yarın
 
Neymar, son olarak yarın Flamengo karşısında Santos formasını giyecek. Yıldız forvet, taraftarlara saygı amacıyla son karşılaşmasına çıkmadan önce transferin açıklanmasını istemiyor. Fakat, Katalan kaynaklar, bugün akşam saatlerinde transferin resmiyete kavuşacağını iddia ediyorlar.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA