• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nevzat Pakdilden Memur-Sene ziyaret
01 Eylül 2010 Çarşamba 18:21

Nevzat Pakdil'den Memur-Sen'e ziyaret

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Konya'ya gelen Pakdil, Memur-Sen Konya Şubesi Başkanı Latif Selvi'yi makamında ziyaret etti
TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, sendikaların her geçen gün öneminin arttığını belirterek, ''Sendikacılık gelişen aşamada, sadece bir şeyleri talep etmek değil her alanda topluma destek olmak demektir'' dedi.
 
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Konya'ya gelen Pakdil, Memur-Sen Konya Şubesi Başkanı Latif Selvi'yi makamında ziyaret etti. Pakdil, burada yaptığı konuşmada, sendikaların birer sivil toplum kuruluşu olduğunu ve Türkiye'de her geçen gün önemlerinin arttığını belirtti.
 
Üyesi bulundukları siyasi partilerin de bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Pakdil, ''Sendikacılık gelişen aşamada, sadece bir şeyleri talep etmek değil her alanda topluma destek olmak demektir. Sendikalar da artık kendi haklarını korumanın yanında, ulusal ve uluslararası sorunlara çözümler üreterek yönetime katılmaktadır. Bu toplumu yöneteceksek hep beraber karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak yönetmemizi gerekiyor'' dedi.
Pakdil, sendikaların hepsini önemsediklerini, Memur-Sen'in de üyelerinin haklarını korurken aynı zamanda yapıcı davranışlar sergilemesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
 
Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Latif Selvi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkede çözüm olacaksa yöneten ve yönetilen yerine yönetişimin ön plana çıkması gerektiğini belirtti.
Sivil toplum kuruluşlarının, ülkelerin motor gücünü oluşturduğunu ifade eden Selvi, ''Yönetime katılarak bir şeyler elde edersek bunu hep birlikte yapmış olacağız. Bizler katılıma önem veriyoruz. Gerekli gördüğümüz zamanda önerilerimizi ve eleştirilerimizi yönetenlere iletiyoruz. Ama bunu yaparken amacımız sadece üzüm yemek, çözümün bir parçası olmak'' diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA