Neşet Ertaş'ı anma gecesi düzenlendi

Neşet Ertaşı anma gecesi düzenlendi
Konyanın Akşehir İlçe Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında hayata gözlerini kapatan ünlü halk ozanı Neşet Ertaş için bir gece düzenledi.
Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında hayata gözlerini kapatan ünlü halk ozanı Neşet Ertaş için bir gece düzenledi.
Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen geceye Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Akşehir Belediye Meclisi üyeleri ile çok sayıda izleyici katıldı. Gecede ilk olarak sahneye çıkan Akşehirli sanatçı Mehmet Kayık, Neşet Ertaş türkülerini seslendirirken kendisinin sözü ve bestesini Neşet Ertaş için yazdığı ‘Büyük Usta Neredesin’ isimli türküyü de seslendirdi. Türkü izleyenlerden büyük alkış aldı. Neşet Ertaş’ın amcaoğulları Burhan Ertaş, Birol Ertaş ve Köksal Ertaş da gecede Neşet Ertaş’ın türkülerini seslendirdi. Gecenin sonunda Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul tarafından sanatçılara birer plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.