• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nefes kesen hırsız-polis kovalaması kamerada
03 Şubat 2017 Cuma 16:33

Nefes kesen hırsız-polis kovalaması kamerada

kameradaArnavutköy'de bir işyerine giren hırsızlar polisi fark edince araçla kaçmaya başladı.

Arnavutköy Fatih Caddesi üzerinde bir işyerine girmeye çalışan hırsızlar bu sırada karşılarında polisi görünce şok oldu. Hemen araca binen dört hırsız kaçmaya başladı. Çok sayıda polis ekibi de hırsızları yakalamak için aracı kovalamaya başladı. Kilometrelerce süren takip 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda son buldu. Araçla kaçamayacaklarını anlayan şüpheliler , araçtan inerek kaçmaya başladı. Bunun üzerine çok sayıda polis de araçlarından inerek silahlarını çekti. Şahısları kovalayan polisler dört hırsızdan ikisini hemen yakaladı. Bu sırada şüphelilerden biri belindeki silaha hamle yapınca polis şüpheliyi bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralanan şüpheli hastaneye kaldırılırken,hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Tüm bu yaşananlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. 

Nefes kesen kovalamaca kamerada

Görüntülerde hırsızlar bir işyerine girmeye çalışıyor. Bu sırada polis otosu olay yerine yaklaşınca hırsızlar araçla kaçmaya başlıyor. Hırsızlar önde polis arkada uzun süren kovalamaca otogarda son buluyor. Hırsızlar araçtan inerken, polis ekipleri ellerinde silahla araçlarından inerek hırsızları kovalıyor.

Öte yandan şahısların üzerinde ve araçta yapılan incelemede, işyerinden çalınan çok miktarda elektrik kablosu, 3 adet bıçak, 2 adet tornavida, 1 adet asma kilit, 1 adet demir kesme makası, çok sayıda sahte plaka ele geçirildi. Polis şimdi kaçan dördüncü hırsızı arıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA