• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Necmettin Erbakan Konyaya geliyor
03 Eylül 2010 Cuma 14:36

Necmettin Erbakan Konya'ya geliyor

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, 54. Hükümet Başbakanı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın 7 Eylül Salı günü iftar programına katılmak üzere Konya'ya geleceğini bildirdi.
Güneş, Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube binasında yaptığı basın açıklamasında Erbakan'ın Konya'ya gelerek gençlerle bir araya geleceğini söyledi. 
Erbakan'ın dünyaya yeni pencere yeni ufuk açan bir dünya lideri olduğunu belirten Güneş, ''Erbakan bir partinin, cemaatin başkanı değil dünyanın lideridir'' dedi. 
Müslümanların 2 asır boyunca çektikleri iktidar özlemini Erbakan ile giderdiklerini 
söyleyen Güneş şunları kaydetti: 
''Erbakan hocamızın dediği gibi inanan insanlar idare edilen değil idare eden olmalıdır. Erbakan, inananlara, Müslümanlara bunu öğretti. Erbakan hoca sadece teknolojiyi iyi bilen değil aynı zamanda bir iktisatçıdan daha iyi bir ekonomi bilirdi. Teknolojiyi en iyi kullanan ve bilen aynı zamanda dış mihraklarla mücadele eden Erbakan'ın ülkesindeki sanayileşme dış mihraklar tarafından engellendi.'' 
Erbakan'ın Kıbrıs Fatih'i olduğunu belirten Güneş, Erbakan'ın Cumhuriyet döneminde ilk olarak 2 milyar İslam aleminin gözünü açtığını söyledi. 
Ayrıca Güneş, Erbakan'ın 7 Eylül Salı günü Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü Sosyal Tesislerindeki iftar yemeğinde gençlerle bulaşacağını da sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA