Necdet Özel: Konuşmayacağım

Necdet Özel: Konuşmayacağım
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, "Konuşmayacağım, her şey ortada" dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel Afyonkarahisar Valiliği'ne girerken gazetecilerin soruları üzerine, ''Konuşmayacağım. Hiçbir şey konuşmayacağım. Ortada her şey" dedi.

ORGENERAL ÖZEL O KIŞLADA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, patlamanın meydana geldiği mühimmat deposunun bulunduğu Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'na askeri uçakla inen Orgeneral Özel, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından karşılandı. Özel, karayoluyla incelemelerde bulunmak üzere olay yerine geldi.

PATLAMAYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Sabah saatlerinde patlamanın olduğu Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'na gelen Orgeneral Özel, bir süre kışlada patlamayla ilgili bilgi aldı. Daha sonra yürüyerek, patlamanın gerçekleştiği mühimmat deposunun olduğu bölgeye gelen Orgeneral Özel, burada da incelemelerde bulundu. Kışladaki bazı mühimmat depolarını da inceleyen Orgeneral Özel, daha sonra patlamanın olduğu bölgeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.