• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazmiye Musluya bir ödül daha
01 Nisan 2011 Cuma 12:50

Nazmiye Muslu'ya bir ödül daha

Meram Belediyesporun dünya rekortmeni sporcusu Nazmiye Muslu, 2010 yılında halterde Türkiyenin en başarılı sporcusu seçildi.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri(TASK) Konfederasyonu tarafından İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde organize edilen gecede,  2010 yılının en iyi amatör takımları, sporcuları ve yöneticileri ödüllendirildi.  Spor camiasından çok sayıda ünlünün bulunduğu ödül törenine Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı da katıldı.
TASK Konfederasyonu, 2010 yılındaki başarıları nedeniyle 2010 yılının EN ON’u olarak belirlediği sporcu ve spor kulüplerine plaketlerini ve altınlarını düzenlenen törenle takdim etti.
Nazmiye Muslu, geçen yıl Temmuz ayında Malezya’da yapılan Dünya Bedensel Engelli Halter Şampiyonası’nda dünya rekoru kırarak şampiyon olmuştu. Kısa bir süre önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da, 2010 yılının başarılı kadın sporcuları onuruna verdiği yemeğe Nazmiye Muslu’yu da davet etmişti.
Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, “Sporcumuz Nazmiye Muslu’nun, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından “Yılın En On’u” na seçilmesinden büyük gurur duyduk. Nazmiye Muslu’yu ve ödüle layık görülen diğer sporcu ve spor kulüplerini tebrik ediyorum” dedi.
TASK Konfederasyonu tarafından 2010 yılı yılın EN ON’ u olarak belirlenen sporcu ve spor kulüpleri şöyle: Nazmiye Muslu(Meram Belediyespor)- Halter, Gülsüm Tatar-Boks, Nurcan Taylan-Halter, Nevin Yanıt-Atletizm, Selçuk Cebi-Güreş, Kenan Sofuoğlu-Motosiklet, Nurhayat Hiçyakmazer-Muay Thai, Kader Doğan-Futbol, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Türkiye Basketbol Milli Takımı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA