• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mütevelli heyeti toplandı
06 Ekim 2010 Çarşamba 10:40

Mütevelli heyeti toplandı

KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti, KTO Yönetim Kurulu Başkanı ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hüseyin Üzülmez Başkanlığında toplandı..
KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti, KTO Yönetim Kurulu Başkanı ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hüseyin Üzülmez Başkanlığı’nda toplandı. KTO Karatay Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıda Mütevelli Heyet Üyeleri Murteza Çelikel, Ali Akkanat, M. Uğur Kaleli, İsmail Hakkı Kolat, Dr. Öner Kabasakal, Naci Atalay ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu da hazır bulundu.

KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti 2010-2011 akademik yılında eğitime başlayan KTO Karatay Üniversitesi’nin Eğitim Binası’nda akademik ve idari personelle toplantı gerçekleştirdi. KTO Yönetim Kurulu Başkanı ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hüseyin Üzülmez, Mütevelli Heyet olarak azim ve inançlı çalışmalarının sonucunda Konya’ya ilk vakıf üniversitesini kazandırdıklarını belirterek akademik ve idari personelin bundan sonraki dönemde üniversiteyi hak ettiği yere getireceğini söyledi. Üzülmez, “Mütevelli heyetimiz üniversitemizin dünya standartlarında eğitim anlayışı ile beraber fiziki yapılanmasının da tamamlanması görevini yerine getirmiştir. Kısa sürede Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden biri olma yolunda üniversitemize uluslararası tecrübeli isimleri kazandırdık. Bundan sonraki aşamada akademik ve idari personelimize büyük görev düşmektedir. Sizler de üniversitemizde okuyan gençlerimize en iyi eğitimi vereceksiniz. Mütevelli Heyet olarak desteğimizi her zaman vereceğiz. Bu birliktelikle iş hayatının ihtiyacı olan kaliteli eğitim almış elemanlar yetişecektir. Sizlerin de bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinize inancımız tamdır. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücü üniversitemizde yüksek kültürde ve iş tecrübesiyle yetişecektir. Burada yetenekli gençlerimizi iş alemine hazırlayacaksınız. Biz Konya Ticaret Odası olarak sıfırdan bir eğitim kurumu inşa ettik burayı sizler yükselteceksiniz” dedi.

Mütevelli Heyet Üyesi iş adamı Murteza Çelikel de KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti’nde görev alma teklifi geldiğinde büyük bir heyecan duyduğunu belirterek “Üniversite’nin bugün geldiği noktadan büyük bir gurur duymaktayım. KTO Karatay Üniversitesi Türkiye’de kısa sürede eğitim anlayışıyla en iyi yerlere gelecektir” dedi.
Mütevelli Heyet Üyesi iş adamı Ali Akkanat da “KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve akademisyenlerinin çalışmalarıyla Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasında yer alacaktır. Konya Ticaret Odası’nın açtığı bu yoldan Konya’ya daha çok üniversite kurulacaktır. Sayın Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan diğer Mütevelli Heyet Üyeleri de, KTO-Karatay Üniversitesi’nin Türkiye’de kısa sürede öncü eğitim kurumlarından biri haline geleceğine inandıklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından Mütevelli Heyet, Üzülmez Başkanlığı’nda toplantısını gerçekleştirdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA