• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa Ulvi Bezirci KONSİAD İl temsilcisi seçildi
11 Haziran 2012 Pazartesi 17:15

Mustafa Ulvi Bezirci KONSİAD İl temsilcisi seçildi

Konyanın tanınmış işadamlarından Mustafa Ulvi Bezirci Konyalı Sanayiciler ve İş adamları Derneği (KONSİAD) il temsilciliğine getirildi.
Konya’nın tanınmış işadamlarından Mustafa Ulvi Bezirci Konyalı Sanayiciler ve İş adamları Derneği  (KONSİAD) il temsilciliğine getirildi.

Konyalı Sanayici ve İş Adamlarının maddi, manevi, bilgi, beceri, ekonomi ve sosyal alanlarda birlikteliklerini sağlamak, bu birliktelikten oluşacak maddi ve manevi güçle hem kendi aralarında ve hem de diğer Konyalı hemşerilerine iş kolunda, eğitim kolunda, ekonomi ve sosyal alanlarda yardımlaşmayı gerçekleştirmeyi misyon edinen KONSİAD 2008 yılından bu yana faaliyet gösteriyor.
Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun da üye olduğu dernek Konyalı sanayici ve iş adamları arasında ekonomik ilişkilerin teşvik edilmesi, işbirliğinin artırılmasını hedefliyor.
Konya temsilciliğin başına getirilen İşadamı Mustafa Ulvi Bezirci, “Yurtiçinde ve yurtdışında yaşayan gurbetçi Konyalılara ulaşıp onların Konya ile daha aktif ticaret yapmalarını sağlayacağız, Konya’mız ve ülkemiz için yarar getirecek her türlü ekonomik, sosyal ve siyasal projenin oluşturulması ve geliştirilmesinde, aktif rol üstleneceğiz’.”dedi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA