• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa Konurer: Türkiye’de çok şeyler değişti
22 Ocak 2018 Pazartesi 16:52

Mustafa Konurer: Türkiye’de çok şeyler değişti

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer gündeme dair açıklamalarda bulunarak Türkiye artık birilerinin bildiği o eski Türkiye değildir dedi.

Türkiye’nin dünü ile bugüne arasında çok şeylerin değiştiğini, eskiden gündemi belirlenen bir Türkiye varken, bugün ise gündemi belirleyen bir Türkiye’nin olduğunu söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, "bize yıllarca hasta muamelesi yapan batı ülkeleri ülkemizin hızla yükselişini şaşkınlıkla ve kıskançlıkla izlemektedir. Ülkemizin hızla büyümesinin altında yatan tek bir gerçek vardı ki, o da aziz milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu güvenden kaynaklanmaktadır" dedi.

2000’li yıllarda ekonomisi çökmüş, halkın alım gücü yok denecek kadar azalmış, IMF’ye muhtaç olmuş bir Türkiye varken, bugün ise aradan geçen 18 yılda kendi tankını, tüfeğini ve uçağını yapabilen, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ve daha birçok alanda yapılan yatırımlarla kendi ayakları üzerinde durabilen bir Türkiye’nin olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Konurer  "milletimiz yetki verdiği sürece ömrünü ülkesine ve milletine adamış bir lider olan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye daha çok büyümeye devam edecektir" dedi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer basın açıklamasının devamında; "Suriye’de Mısır’da, Irak’ta ve daha birçok İslam ülkesinde dış güçler tarafından oynanan oyunlarla çıkarılan iç karışıklıklarla buralarda yaşayan insanlar yerlerinden yurtlarından edildiler. Türkiye’nin de aynı duruma düşmesi için birçok kirli girişimde bulundular. Fakat tüm bu oyunlar milletimizin beraberliği ve Sayın Cumhurbaşkanımızın akıllıca attığı adımlar sayesinde her zaman bertaraf edildi. Sayın Erdoğan gelinen durum itibariyle sadece milletimizin umudu değil, ümmetinde umudu olmuştur. İşgale uğramış İslam topraklarındaki Müslüman kardeşlerimiz Türkiye’ye ve onun başındaki lidere çok güvenmektedir. Allah’ın izniyle Türk milleti olarak ümmetin umudunu boşa çıkarmayacağız. Onun için millet olarak birlik ve beraberliğimizi her zaman devam ettirmeliyiz. Şunu herkes çok iyi bilsin ki huzurumuza kast edenlere karşı Gabar’da pomba, Afrin’de füze olur yağarız ama, güzel ülkemizin birilerinin kölesi olmasına asla müsaade etmeyiz" dedi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA