• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa Kavuş: Meram için yeni bir Bismillah diyeceğiz
20 Ocak 2019 Pazar 17:04

Mustafa Kavuş: Meram için yeni bir Bismillah diyeceğiz

AK Parti Meram Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Kavuş, 31 Mart 2019 akşamında kazananın mutlaka Meram olacağını belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz cuma günü Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda, partisinin 2019 Mahalli İdareler Seçimi’ndeki Konya ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. AK Parti’nin Meram Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Mustafa Kavuş, yazılı bir açıklama yayımlayarak, adaylığını ve seçim sürecini değerlendirdi.

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş yaptığı değerlendirmede, “Bizim için makam ve mevkiden önce böylesi kutsal bir göreve talip olmak, sorumluluktan kaçmamak önemliydi. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile bu şerefli göreve layık görülmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Rabbime sonsuz şükürler olsun, bizi hedeflediğimiz yoldan alıkoymasın” ifadelerini kullandı.

Aday adaylığı sürecinde şahsına ilgi gösteren, inanan, yürüttüğü çalışmalara katkıda bulunan ve yüreği kendisiyle birlikte çarpan herkese içtenlikle teşekkür ettiğini kaydeden Kavuş, “Kamuoyunun bildiği üzere, ilk olarak Selçuklu Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatında bulunmuş, niyetimizin hayır olduğunu belirterek akıbetimizin da hayır olmasını dilemiştik. Yine aday adaylığı sürecini yakından takip edenlerin çok iyi bildiği üzere,adayların farklı şehir ve bölgelere kaydırılmasıihtimali her zaman vardı, masadaki seçeneklerden biriydi. Gelinen noktada Yüce Allah,doğup büyüdüğümüz, sokaklarında koşturup mahalle mektebine gittiğimiz, babaocağımızın tüttüğü Meram’a hizmet etme adına önemli bir fırsatı bize nasip etti. Hemen şimdi, hiç vakit kaybetmeden halkımızın teveccühüne mazhar olabilmek için var gücümüz ile çalışmaya başlayacağız. Önce tek tek hemşehrilerimizinkapılarını çalacak, ellerini sıkacağız. Sonra gönüllerine girmenin, gönüllerini kazanmanın mücadelesini vereceğiz. İnşallah teşkilatımızın ve partimizin hedefleri doğrultusunda, hepimizin yüzünü ağartacak bir sandık sonucunu elde edecek ve mart ayının sonunda iki baharı birlikte yaşayacağız” açıklaması yaptı.

“Meram’ın İhyası İçin Mücadele Edeceğiz”

“Bir işin çıraklığını yapmayan ustalığını yapamaz. Elhamdülillah, biz çıraklığı da kalfalığı da büyüklerimizin takdirini kazanarak yaptık. Şimdi onların emanetine helal getirmeden dava sancağını daha ileriye, daha yükseğe taşımak arzusundayız” ifadelerine yer veren Meram Belediye Başkan Adayı Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mucize laflar, boş hayaller yerine el ele vererek, herkesi kucaklayarak, hep birlikte Meram’ın ihyası, insanımızın kalkınması ve geleceğimiz için mücadele edeceğiz. Halkın iradesi mutlaka tecelli edecek ve 31 Mart akşamı kazanan Meram olacak. Liderimizin yıllar öncesinden işaret buyurduğu gibi ilanihaye sürecek davanın, maratonun koşucuları olarak, inşallah o gün Meram için yeni bir Bismillah diyeceğiz.”

Yerel seçimlerin aynı zamanda yeni bir tarihi dönüm noktası olduğunu vurgulayan Meram Belediye Başkan Adayı Kavuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında Türkiye’ye karşı yürütülen saldırıların bir kez daha püskürtülmesinde, 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda yeni mevziler kazanılmasında da önümüzdeki yerel seçimlerin büyük önem taşıdığının altını çizdi.

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Kavuş, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Bu vesile ile her şeyden önce şahsıma tevdi edilen bu görev dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Genel Merkez yöneticilerimize şükranlarımı arz ediyorum. Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, parti teşkilatlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Meram’ı bugünlere getiren tüm başkanlarımıza, her bir belediye çalışanımıza minnet duygularımı ifade ediyorum. Bugünden itibaren sahada omuz omuza mücadele edeceğimiz ak kadınlarımıza, ak geçlerimize ve mahalle temsilcilerimize şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhur İttifakı kapsamında, ülkemize tuzak kuranları milli mücadele ruhuyla  yok etmek üzere kader birliği ettiğimiz MHP Teşkilatlarına de ayrıca teşekkür ediyorum. Son olarak; bu yorucu ve zahmetli süreçte dualarını ve desteklerini sürekli yanımda hissettiğim, bugünden itibaren daha çok ihmal edeceğim ailemin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyor, anlayışlarını beklediğimi bir kez daha ifade ediyorum. Allah, bizleri mahcup etmesin, hayırlı hizmetlere bizleri vesile ve memur kılsın. Hiç şüphe yok ki tüm zaferlerin sahibi O’dur.”

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA