• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa Kamalak Konyada
07 Ağustos 2011 Pazar 13:21

Mustafa Kamalak Konya'da

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, kendi partilerinin İslam Birliği'nden yana olduğunu, bunun da SP'yi diğer partilerden ayıran en önemli fark olduğunu söyledi.
Partisinin Konya İl Başkanlığı tarafından merkez Meram ilçesindeki bir tesiste verilen geleneksel iftar yemeğine katılan Kamalak, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, komşu ülkelerin ve tüm insanlığın SP kadrolarını beklediğini savundu.

SP'nin iyiliği emreden, kötülüğü men eden insanların bir araya geldiği bir çatı olduğunu ifade eden Kamalak, tüm insanlığın muhtaç olduğu fermanın iyilik olduğunu söyledi.

Masum bir cana kıyan kimsenin, tüm insanlığı katletmiş gibi günaha gireceğini, masum bir canı kurtaran kimsenin de tüm insanlığı kurtarmış gibi sevap kazanacağını vurgulayan Kamalak, parti kadrolarının partinin mesajlarını halka ileterek insanlığın kurtuluşuna vesile olmaları gerektiğini anlattı.

Diğer partilerin tamamının batıcı, AB'den yana, kendilerinin ise İslam birliğinden yana olduklarını belirten Kamalak şunları kaydetti:

''Biz İslam birliğinden yanayız. Bu bizi diğer partilerden ayıran en önemli farkımız. Türkiye'den Avrupa'ya gittiğiniz zaman karşılaştığınız şey AB yazısıdır. O bir perdedir. O perdeyi kenara çektiğiniz zaman altında Hristiyan birliğini görürsünüz. Avrupa Birliği haçlı birliğidir. Konyalılara sorun bakalım, haçlı birliğinden yana mılar, yoksa İslam birliğinden yana mı? Bizi diğer partilerden ayıran ikinci farkımız ise AK Parti dahil bütün partiler işbirlikçidir. Diğer partiler zalimlerle işbirliği yaparken, SP hakkın, halkın ve mazlumun yanındadır. İşte bu mesajımızı bütün insanlara iletmek mecburiyetindeyiz. İslam birliğine destek vermek zorundayız.''

Her şeyden önce ahlak ve maneviyata önem verdiklerine dikkati çeken Kamalak, diğer partilerde önceliğin maddecilik olduğunu iddia etti.

Konyalıların bilerek iş birlikçilere oy vermeyeceğine inandığını dile getiren Kamalak, ''Konyalılar başka partiye oy veriyorsa emin olun biz görevimizi tam yapamadığımızdandır. Bu durumda biz Konyalılara gücenemeyiz, kırılamayız'' dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA