• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Müsiaddan KTOya ziyaret
21 Mayıs 2014 Çarşamba 13:31

Müsiad'dan KTO'ya ziyaret

MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Lütfi Şimşek ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Konya Ticaret Odası Başkanı ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti.
KTO Karatay Üniversitesi'nde gerçekleşen ziyarette, konuşan Öztürk, “Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi’ne şehrimize vizyon çizmede, şehrimiz sorunlarını çözmede ve ekonomik büyümede öncü rol kazandıracağız. Üniversitemizi, Konya’nın dünyaya açılan vizyonuna katkı sağlayan, toplumun beklentilerini karşılayan dinamik bir kuruma dönüştüreceğiz. Sağladığı birlik ve beraberlik ruhuyla gelecek hedeflerine hızla ilerleyen Konya’da tüm kurumlarımızın KTO Karatay Üniversitemizin hedeflerini gerçekleştirmesi için her türlü desteği vereceğine inanıyoruz. Şehrimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan MÜSİAD Konya Şubemizin de bu anlamda Üniversitemize desteğinin artarak devam edeceğine inanıyoruz. KTO Karatay Üniversitesi 2014 yılında ilk mezunlarını verecek. Mezunlarımızın iş hayatına atılmalarına yardımcı olmak için MÜSİAD Konya Şubemiz ile işbirliği içinde çalışacağız. MÜSİAD Konya Şubesi yönetimine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Lütfi Şimşek de, “Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi’nin Konya kamuoyuyla, iş alemiyle Konya Ticaret Odası’yla bütünleşen bir yapıya sahip olması şehrimiz adına büyük bir kazanç olacaktır. Üniversite’nin Konya’ya ve ülkemize hizmet eden bir kurum olması için iş alemi temsilcileri olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Üniversitemizi Konya iş almeinin üniversitesi olarak görüyoruz. Şehrimiz için önemli olan üniversite-sanayi işbirliğinin sağlanmasında KTO Karatay Üniversitesi önemli bir rol üstlenecektir. Bu noktada MÜSİAD Konya Şubesi olarak her türlü işbirliğine hazırız. KTO Karatay Üniversitesi’nin göreve başlayan yeni Mütevelli Heyet’inin üniversitemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA