• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜSİADdan KOMBASSANa 3 ödül birden
31 Ocak 2012 Salı 13:01

MÜSİAD'dan KOMBASSAN'a 3 ödül birden

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği) Konya Şubesinin gerçekleştirdiği 19. Genel Kurul Gala Programında, KOMBASSAN en yüksek ihracat, yatırım ve istihdam ödüllerinin sahibi oldu.
MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği) Konya Şubesinin gerçekleştirdiği 19. Genel Kurul Gala Programında, KOMBASSAN en yüksek ihracat, yatırım ve istihdam ödüllerinin sahibi oldu.
MÜSİAD  Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Konya Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı, Oda Başkanları, MÜSİAD Üyeleri ve çok sayıda iş adamının katılımıyla gerçekleşen programda, 2011 yılının en başarılı firmalarına ödülleri verildi. KOMBASSAN bu kategoride en yüksek İhracat, Yatırım ve İstihdamı gerçekleştiren firma olarak ödül aldı.
En Yüksek İhracat ve Yatırım-İstihdam alanlarında ilk sırada olan KOMBASSAN’ın Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin’e ödülünü MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan takdim etti.
KOMBASSAN Grubu’nun Yatırım-İstihdam dalındaki ödülü de, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz tarafından, KOMBASSAN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şan’a takdim edildi.
KOMBASSAN Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, “MÜSİAD’ın yeni Yönetim Kuruluna başarı dileklerini bildirerek, geçmiş yönetimlerin Konya ve ülke ekonomimize bu güne kadar yaptıkları katkıların bundan sonrada artarak devam edeceğini umduklarını söyledi. KOMBASSAN Grubu’nun özellikle ihracat, üretim ve istihdam odaklı ekonomik gelişmelerdeki öncü rolünü sürdürdüğünü ifade eden Şahin, tüm çalışmalarının merkezinde insana ve değerlerimize olan saygının olduğunu bir kez daha vurguladı. Alınan bu ödüllerin, Kombassan Grubu yöneticilerinin, çalışanlarının ve gönül verenlerinin özverili gayretlerinin bir sonucu olduğunun altını çizen Şahin, bu gün olduğu gibi önümüzdeki günlerde de bu çalışmaların sonuçlarının görülmeye devam edileceğini söyledi.
 
Verilen ödülleri tüm çalışanlarının adına aldıklarını ve ödüllerin iş motivasyonlarını artırdığını belirten Şahin, borsa kotasyon sürecinde de önemli mesafeler kat ettiklerini, bu yıl içerisinde kotasyon işlemlerini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA