• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜSİAD’da her zaman samimiyet hakimdir
01 Temmuz 2019 Pazartesi 17:42

"MÜSİAD’da her zaman samimiyet hakimdir"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi, önceki dönem başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle kaynaşma programı düzenledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi, önceki dönem başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle kaynaşma programı düzenledi.
MÜSİAD Konya’da her Cuma gerçekleştirilen programların bu haftaki konuğu, MÜSİAD Konya 3. dönem Başkanı Ziya Özboyacı oldu. MÜSİAD Konya Şubesi 3. dönem yöneticileri, tecrübelerini paylaştı.
Kızılören, Kuruçeşme Han Kervansarayında düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, “MÜSİAD Konya olarak önceki dönem başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Üyelerimiz arasında kaynaşmayı artırmak için bu tür programları önemsiyoruz. Bölgesel kahvaltı programlarımız, hasbihallerimiz ve cuma konferanslarımızla işbirliği ortamımız daha da kuvvetlenecektir” dedi.
MÜSİAD Konya 3. dönem Başkanı Ziya Özboyacı ise, “MÜSİAD geçmişten günümüze bir birlikteliğin ve beraberliğin sembolü haline gelmiştir. Geçmişte çok zorlu dönemler yaşadık. 28 Şubat gibi zorlu bir dönemi beraber atlattık. Yapımız o kadar sağlam temeller üzerine kurulmuş ki, tüm bu badireler atlatılmış, kurumlarımız dayanışma içerisinde gücünü artırarak çalışmaya devam etmektedir. MÜSİAD’da her zaman samimiyet hakimdir. Üyelerin birbirleri ile olan diyaloğun gelişmesi ve geliştirilmesi çok önemlidir. Konya şehri kadim bir şehirdir. Bu şehrin geleceği için milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları hep beraber hareket etmelidir. Sanayici ve işadamlarımız finans konusunda biraz daha dikkatli olmalıdır. Borçlanma ve hukuk konusunda eğitimler almalıdır. Öz sermayesini önemsemeyen bir işletmenin gelişmesi mümkün değildir. Yatırım yaparken veya bir finans yönetimi gerçekleştirirken etrafındaki dinamikleri iyi bilmelidir. Bu dinamiklerin farkına varmayan işletmeler maalesef yok olmaktadır. Zor bir dönemden geçtiğimiz herkes tarafından bilinmektedir. Bu bizim için bir imtihandır. Atacağımız güzel adımlarla bu imtihanı aşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Ziya Özboyacı’nın ardından MÜSİAD Konya Şubesi 3. dönem yöneticileri, tecrübelerini paylaştı. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA