• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜSİAD üyelerine sağlık taraması
19 Şubat 2010 Cuma 12:36

MÜSİAD üyelerine sağlık taraması

MÜSİAD Konya Şubesi üyeleri BSK Konya hastanesinde sağlık taramasından geçti.
MÜSİAD Konya Şubesi üyeleri BSK Konya hastanesinde sağlık taramasından geçti. Üyeler tarafından oldukça ilgi gören sağlık taramasından sonra üyelerin bir araya geldiği kahvaltı programı da düzenlendi.
 
 MÜSİAD Konya Şube üyesi olan BSK Konya Hastanesi, MÜSİAD üyelerine özel check-up kampanyası düzenledi. İlk aşamada kan tahlili yapıldı ardından diğer tarama işlevleri gerçekleştirildi. Üyeler check-up’dan sonra kahvaltı programında bir araya geldi. Katılımın oldukça yoğun oldu programda konuşan Başkan Aslan Korkmaz, insan sağlığının her şeyden önemli olduğunu söyleyerek; “ İnsanın, yaşamını devam ettirebilmesi için gereksinimlerini de karşılaması gerekmektedir. Bu gereksinimlerin içinde de en önemli olanı sağlıktır. Sağlıklı olmayan bir insan dünyanın diğer nimetlerinden de mahrum kalmaktadır. Güzel işler yapabilmenin, ülkeye ve insanlığa faydalı olabilmenin başlıca şartı iyi bir ruh ve beden sağlığına sahip olmaktır. Bugün bizler işadamları olarak sağlığın önemini benimsetmek ve sağlıklı kalabilmek için genel bir sağlık taraması yaptırdık. Temennimiz diğer insanlarımızın da sağlığa olan ilgisini artması ve sağlıklarına dikkat etmeleridir” dedi.
 
 Programda dünyanın büyük bir sağlık sıkıntısı içinde olduğunu belirten BSK Konya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ağralı ise “Dünyada özellikle de son yıllarda büyük bir sağlık krizi baş göstermiştir. Beden sağlığının yanında birçok insanın ruh sağlığını da etkileyen bu problemler insanlarımızın hastanelere olan ilgisini artırmıştır. İnsan sağlığı her şeyden önce gelmelidir. Kronik hastalıkların son yıllarda artış göstermesiyle insan sağlığı daha fazla önemsenmeye başlamıştır. Özellikle de 40 yaşının üstündeki her bireyin bir sağlık taramasından geçmesinde fayda vardır” dedi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA