• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜSİAD üyeleri piknikte buluştu
26 Temmuz 2011 Salı 18:54

MÜSİAD üyeleri piknikte buluştu

MÜSİAD Konya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknik organizasyonu Büyükşehir Belediyesi Meram Dere mesire alanında yapıldı.

MÜSİAD Konya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknik organizasyonu Büyükşehir Belediyesi Meram Dere mesire alanında yapıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve MÜSİAD üyelerinin ailelerine kaynaşma ve sohbet ortamı sağlayan geleneksel piknik şöleni Dere’de yapıldı.
Çok sayıda MÜSİAD üyesinin katıldığı piknikte, üyeler bir yandan mangal keyfi yaşarken diğer taraftan da eğlenme fırsatı buldu.

Piknik’te palyaço gösterileri büyük ilgi gördü. Özellikle çocukların büyük eğlencesi olan palyaçolar katılımcıların hoşça vakit geçirmesini sağladı.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, “Bu tür organizasyonlarla üyelerinin birlik ve beraberliklerini sağlamayı amaçladıklarını” söyledi. Bundan sonra da etkinliklerinin devam edeceğini belirten Korkmaz, “Sene içinde yoğun iş stresini bir nebze olsa da atabilmek için bu tür organizasyonlara ağırlık vereceğiz. Ailelerimiz ve çocuklarımız bizler için önemli, onların kaynaşması adına bir araya geliyoruz.” Dedi. 
 MÜSİAD üyesi iş adamlarının değil eş ve çocuklarının kaynaşmasının kendileri için önemli olduğuna vurgu yapan MÜSİAD Başkanı Aslan Korkmaz, “ Bizler dernek üyelerimiz kadar ailelerinin mutluluğu için çalışıyoruz. Üyelerimizin iş hayatında yaşadığı sorunların çözümü kadar, aile yaşantısında mutlu olmaları bizler için önemli. Türk ve islam kültüründe önemli bir yeri olan aile bağlarının korunması, beraberinde de başarıyı getirecektir. Aile yaşantısında rahat olan iş adamlarımızın, iş hayatında da başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA