• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜSİAD şehrimize önemli katkılar sağlıyor
11 Nisan 2013 Perşembe 16:34

'MÜSİAD şehrimize önemli katkılar sağlıyor'

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşeki ziyaret etti.
Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek’i ziyaret etti.
MÜSİAD Konya Şubesinde gerçekleşen ziyarette MÜSİAD Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.
MÜSİAD’ın şehrin değerine katkı sağlamak için çalışmalarına devam ettiğini belirten MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, “ MÜSİAD Konya Şubesi olarak kuruluşumuzdan bugüne 20 yıllık süreçte şehrimizin gelişimi adına çalışıyoruz. Şehrimiz ekonomisini daha da ileriye taşımak için MÜSİAD çatışında birleşen iş adamlarımızla birlikte ülkemizin gelecek vizyonuna odaklanmış durumdayız” dedi.
Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’a lojistik merkez projesinde verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ileten MÜSİAD Konya Şube Başkanı Şimşek, “Lojistik merkez projesi şehrimizin ihracat potansiyelinin yükseltilmesi adına önemli bir adım olmuştur. Limana daha hızlı ulaşabilmemiz, ürettiğimiz ürünleri dünya pazarlarına daha güvenli ve ekonomik taşımamızı da sağlayacaktır. Lojistik projelerimizin şehrimize gelecek yatırımlar için de önemli bir tercih oluşturacağı inancındayız. Bu nedenle çalışmalarımızın her aşamasındaki desteğiniz bizlere güç vermiştir” ifadesini kullandı.
MÜSİAD’ın sosyal ve ekonomik çalışmalarını dikkatle izlediğini belirten Konya Valisi Aydın Nezih Doğan da, “MÜSİAD şehrimize önemli katkılar sağlıyor. Şehrin gelişmesinde üniversiteler ne kadar önemli ise Sivil Toplum Kuruluşlarının da önemi o kadar büyüktür. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Lojistik merkez çalışmalarında gelinen noktada birçok önemli uluslararası kuruluşun Konya’ya gelme talebinde bulunması projenin önemini ortaya koyuyor” dedi.
Konya Valisi Doğan sözlerinin devamında, Konyalı sanayicilerin daha kaliteli ürün üretmek ve yetişmiş insan gücünü arttırmak için daha fazla çalışması gerektiğini belirtti.
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA