• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜSİAD Konya Şubesinden dev organizasyon
13 Eylül 2012 Perşembe 13:09

MÜSİAD Konya Şubesi'nden dev organizasyon

MÜSİAD Konya Şubesi 78. Genel İdare Kuruluna(GİK) ev sahipliği yapacak 14-15 Eylül tarihlerinde Dedeman Otelde gerçekleştirilecek GİK toplantısına çok sayıda misafir katılacak
MÜSİAD Konya Şubesi büyük bir organizasyona imza atıyor. 14-15 Eylül tarihlerinde Konya’da yapılacak 78. Genel İdare Kurulu Toplantısına Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Kalkınma İdaresi Başkanları, Kalkınma Ajansı Genel Sekreterleri, MÜSİAD’ın Türkiye’de bulunan Şube Başkanları ve yöneticileri katılacak.
MÜSİAD Konya Şubesi 78. Genel İdare Kuruluna(GİK) ev sahipliği yapacak 14-15 Eylül tarihlerinde Dedeman Otelde gerçekleştirilecek GİK toplantısına çok sayıda misafir katılacak
Toplantıda kalkınma temasının işleneceğini belirten MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, “MÜSİAD Şube Başkanları ve Yöneticileri, Kalkınma İdaresi Başkanları, 26 bölgenin Kalkınma Ajansı Genel Sekreterleri ile özel sektör ve kalkınma ajansları konulu  çalıştay düzenleyecek.  Yaşanan sorunların, çözüm önerilerinin istişare edilmesine imkân sağlayacak bu çalıştay kapsamında,  yeni işbirliği modelleri için ortak akıl ve ortak iradenin ortaya çıkmasına fırsat sunacak” dedi.
Toplantıya yoğun katılım beklediklerini belirten Aslan Korkmaz, “Konya’da böyle bir organizasyonu yapmaktan gurur duyuyoruz. Bu toplantı ayrıca şehrimizin tanıtımı açısından önemli bir organizasyon olacak. Toplantımız iki gün boyunca devam edecek. Ayrıca Toplantılarımıza katılan misafirlerimize Konya’yı tanıtma fırsatı bulacağız” şeklinde konuştu.
Genel İdare Kurulu’nun ilk gününde, Başkanlar Toplantısı, Bölgesel Kalkınma Toplantıları ve Konya’nın sanayi ve turizm merkezleri önemli turistik yerlerinin ziyareti yer alacak. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın da katılacağı toplantıların ikinci günün gündemi  “Özel Sektör ve Kalkınma Ajansları: Bölgesel Kalkınma için Yeni İşbirlikleri” konusu olacak. GİK gala programı ile son bulacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA