• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜSİAD Konya Şubesi şehrimiz için önemli bir STK
22 Şubat 2013 Cuma 11:26

'MÜSİAD Konya Şubesi şehrimiz için önemli bir STK'

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşeki ziyaret etti.
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek’i ziyaret etti. KOP idaresinin çalışmalarının konuşulduğu ziyarette ortak çalışmalar için birlik mesajı verildi.
KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr Mehmet Babaoğlu, MÜSİAD Konya Şube Başkanlığına seçilen Dr. Lütfi Şimşek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette MÜSİAD Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Ömer Saylık ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Çankırlı İle Murat Özsandıkçı hazır bulundu.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden KOP İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, “MÜSİAD Konya Şubesi şehrimiz için önemli STK’lardan bir tanesi. Seçimlerden sonra sizin başkanlığınızda oluşan yönetim kurulunu tebrik ediyorum” dedi.
KOP İdaresi Başkanlığının Kalkınma Bakanlığı bünyesinde bölge illeri ve Konya için özel kalkınma planlarının olacağını belirten Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, “KOP eylem planı çevresinde hazırlıkların sonuna gelindi. Konya ve bölge illerindeki ekonomik kalkınma ve rekabetin güçlendirilmesi, kentleşme ve sosyal – kültürel gelişmenin sağlanması, alt yapıların güçlendirilmesi ve kurumsal kapasitenin geliştirilmesi ekseninde plan çalışmaları devam ediyor. Ayrıca şehrimizin ticari hayatında önemli olan çevre yolu projesi, lojistik merkez ve demiryolu çalışmaları içinde özel planlamalarımız olacak” dedi.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek de, KOP İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. MÜSİAD Konya Şubesinin kuruluşundan bugüne geçen 20 yıllık süreçte önemli mesafeler aldığını belirten Dr. Lütfi Şimşek, “MÜSİAD Konya Şubesi olarak kurumsal yapımızla örnek olmaya çalışıyoruz. Kurum olarak bundan önceki beş dönemde olduğu gibi örnek bir genel kurulla seçim süreci geçirdik. Şahsım ve yönetim kurulum ile birlikte şehrimiz için yapılacak tüm projelere desteğimiz devam edecek. KOP idaresi de bölgemizin kalkınması için önemli bir kurum. MÜSİAD Konya Şubesi olarak 2005 yılında yayınladığımız ‘Konya Ovaları Sulama Projeleri ve Mavi Tünel Raporunda’ da KOP idaresinin şehrimiz ve bölge illeri için önemine değinerek Konya’ya kazandırılması konusunda çalışmalar yapmıştık. Bundan sonrada yeni fikirlerin ortaya çıkması ve mevcut projelerin takibinde ortak çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA