• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Musa Arat’tan yeni yıl ve Mekke’nin Fethi’nin Yıldönümü mesajı
31 Aralık 2015 Perşembe 13:40

Musa Arat’tan yeni yıl ve Mekke’nin Fethi’nin Yıldönümü mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 2016 yılı için bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Arat; “2016 yılının ülkemize, milletimize ve Konyamıza hayırlar getirmesini; sağlık ve bereket dolu bir yıl olmasını diliyorum. Tüm İslam âleminin Mekke’nin Fethi’nin 1385’inci yıldönümünü de tebrik ediyorum” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Musa Arat, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İl Başkanı Musa Arat, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “2015 yılı, milletimizin yeniden istikrara kavuşması için yapılan seçimlerle geçti. 13 yıllık AK Parti iktidarı ile büyük bir atılım ve kararlılıkla yürüttüğümüz kalkınma adımlarının 2016 yılında da yeni başarı ve hedeflere yürümesini temenni ediyorum. Ülkemiz, artık geleceğe daha umutlu bakıyor ve gerçekleştirilen reformlarla gelişmiş ülkeler seviyesinde olduğumuzu görebiliyoruz. 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almamız için istikrarı yeniden sağlayan milletimizle birlik ve beraberliği sağladığımız 2015 yılının ardından yeni yılda da bu kararlı duruşumuzu devam ettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

2015 yılında dünyanın çeşitli bölgelerinde özellikle Müslümanlara yönelik yapılan zulüm ve sindirme politikalarının 2016 yılında son bulması en büyük dileğimiz olmakla beraber AK Parti, söz konusu gelişmelerle ilgili tüm girişimleri yapmaya ve dik duruşunu göstermeye devam edecektir.

Konyamızda da 2015 yılı içerisinde yaptığımız Genel Seçimlerin ardından hemşehrilerimiz, yine bizi baş tacı etmiştir. Bizler de milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte bu teveccühe yeni yılda da layık olmak için gece - gündüz çalışacağız.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2016 yılının başta Konyamız olmak üzere bölgemize, ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlara ve berekete vesile olmasını temenni ediyorum.

Mekke’nin Fethi’nin 1385. Yıldönümü

Mekke’nin Fethi’nin de yıldönümünü kutladığımız yeni yılda sorunların çözüldüğü, huzur ve güven ortamının sağlandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, daha iyi hayat şartlarına ulaşıldığı bir yıl olmasını Cenab - ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Tüm İslam aleminin 1385’inci fetih yıldönümünü de tebrik ediyorum…” 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA