• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Musa Aratın bayram mesajı
24 Haziran 2017 Cumartesi 14:54

Musa Arat'ın bayram mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Arat mesajında, mübarek Ramazan ayını uğurlamış olmanın hüznünü yaşarken; bayrama kavuşmuş olmanın da mutluluk ve sevincini yaşadıklarını belirtti.

Bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günler olduğunu hatırlatan İl Başkanı Musa Arat; “Bayrama erişmenin sevincini, manevi hazzını, mehabetini, gönül huzurunu milletçe yaşıyoruz. Bayramı bayram yapan değerleri unutmayalım. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlayalım. Unutulmamalı ki, bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır” ifadelerini kullandı.

“Bayram, tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirsin”

Dünyanın değişik bölgelerinde ağız tadıyla bayram yapamayan, her gün kan ve gözyaşı içinde yaşayan Müslümanlar için de bu bayramın huzur ve barış getirmesini dileyen Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Musa Arat, kutlama mesajını şöyle tamamladı:

“Dünyanın çeşitli bölgelerinde, özellikle de Müslümanların yaşadığı bölgelerde devam eden olaylar bayramı buruk karşılamamıza yol açıyor. Kan ve gözyaşı son bulsun, baskı ve tahakküm bitsin diye dua ediyoruz.

Bu düşüncelerle şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak üzere bütün Konyalı hemşerilerimin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor; bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı’nın insanlığın barış, huzur ve refahına vesile olmasını diliyorum.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA