• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Murat Akın Süper Ligden emin
25 Mayıs 2013 Cumartesi 12:36

Murat Akın Süper Lig'den emin

Normal sezonda ve Bucaspor ile oynanan yarı final serisinde takım olarak Süper Lig hedefine ulaşacaklarına inanarak mücadele ettiklerini ve bunun da karşılığını alarak son maça geldiklerini...

Normal sezonda ve Bucaspor ile oynanan yarı final serisinde takım olarak Süper Lig hedefine ulaşacaklarına inanarak mücadele ettiklerini ve bunun da karşılığını alarak son maça geldiklerini ifade eden Torku Konyaspor'un tecrübeli oyuncsu Murat Akın, Manisaspor karşısında gerekli skoru alarak Torku Konyaspor'u Süper Lig'e taşıyacaklarına inandığını söyledi.

'Buraya gelirken zorlu bir süreçten geçtik' sözleriyle açıklamasına başlayan oyuncu Murat Akın, "Bakıldığında kimse bize şans tanımıyordu. Ama sahamızda oynadığımız ve 2-0 kazandığımız Denizlispor maçı bizim için yeni bir başlangıç oldu. Ondan sonra yakaladığımız çıkışla, mücadelemizle, kazanma hırsımızla ve inanmışlığımızla buraya kadar geldik. Zorlu maçlar oynadık ama sonucunda ilk hedefimiz olan play-off'a ulaştık. Bucaspor ile oynadığımız yarı final maçları da zorlu geçti. Konya'da oynadığımız 3 topumuzun direkten döndüğü, 2 penaltımızın verilmediği, 1 nizami golümüzün iptal edildiği ve 1-0 kaybettiğimiz maçın uzatma dakikalarında Kaya ağabeyin kurtardığı yüzde yüzlük gol pozisyonundan sonra biz takım olarak serinin orada döndüğüne ve finale yükseleceğimize inanmıştık. İkinci maçta 1-0 geriye düşmemize rağmen bir an olsun mücadelemizi ve inancımızı kaybetmedik. Sonuçta emeğimizin karşılığını 2-1'lik skorla ve finale yükselerek aldık. Esas işimiz şimdi başlıyor. Manisaspor ile oynayacağımız finali de kazanarak Torku Konyaspor'umuzu hak ettiği Süper Lig'e taşımak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız. Yürekten inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA