• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muhtarlarımız hizmetlerimizin temel taşıdır
11 Ekim 2017 Çarşamba 13:16

"Muhtarlarımız hizmetlerimizin temel taşıdır"

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ve beraberinde gelen heyet Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret ederek, 19 Ekim Muhtarlar Günü programı hakkında istişarede bulundu.

Muhtarların hizmet ağının en önemli halkalarından olduğunu ifade eden Başkan Özgüven, "Muhtarlarımızla her an beraber ve her daim istişare durumundayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana sözlerimizde belirttiğimiz gibi onlar bizim mesai arkadaşlarımız oldular. 87 mahallemiz var. Hepsinin sıkıntılarına vakıf olmamız çok zor ama işte bu noktada muhtarlarımızın bizlere büyük katkısı oluyor ve mahallelerimizin sıkıntılarına tercüman olarak bizi haberdar ediyor. Biz de derhal değerlendirmemizi yaparak sorunu ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Gerek sahada çalışmaları incelerken, gerek yapacağımız hizmetlere karar verirken, gerekse tespit ettikleri eksikleri bize bildirmeleriyle her zaman yanımızda ve yardımcımız olan muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ve onlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu oluyoruz. 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü muhtarlarımıza layık bir şekilde ifa edeceğiz. Şimdiden muhtarlarımızın günlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA