• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muhtarlar, Başkan Akyürek’in iftar yemeğinde buluştu
22 Ağustos 2010 Pazar 23:44

Muhtarlar, Başkan Akyürek’in iftar yemeğinde buluştu

Konyadaki muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürekin verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Akyürek, Ramazan ayında muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve belediyelerin

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’daki mahalle muhtarlarını iftar yemeğinde ağırladı.

Bera Otel’de düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Ali Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve eşi Fatma Akyürek, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Yıldız, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Muzaffer Gülsöz ile muhtarlar ve aileleri katıldı.

Ramazan ayının rahmet, bereket ve paylaşma ayı olduğunu kaydeden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayının sevginin çoğaldığı, dostlukların pekiştiği, kardeşlik duygularının güçlendiği, zenginin fakiri düşündüğü bir ay olduğunu söyledi. Konya'nın Ramazan ayını bu manaya uygun yaşadığını kaydeden Başkan Akyürek, Ramazan ayında muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve belediyelerin hep birlikte ihtiyaç sahiplerinin daha fazla yanında olduklarını ifade etti.

Muhtarlar ve belediyelerin bir yönetim ailesi olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, Konya’da iyi yapılan ne varsa bunda herkesin payı olduğunu söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, muhtarlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, bulundukları bölgenin idare amiri olan muhtarların görevinin çok ağır olduğunu kaydetti.

Muhtarların, merkezi ve yerel yönetimlerin mahallelerdeki gözü kulağı olduğunu dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, gayretli çalışmaları nedeniyle muhtarlara teşekkür etti.

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Muzaffer Gülsöz de, muhtarları iftarda bir araya getiren Başkan Akyürek’e teşekkür ederek, muhtarların sorunlarının çözümü noktasında gösterilen ilgi nedeniyle mutlu olduklarını söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA