• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muhasebeciler Kokteylde Buluştu
28 Şubat 2009 Cumartesi 16:01

Muhasebeciler Kokteylde Buluştu

1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından kokteyl düzenlendi.
1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından kokteyl düzenlendi.
Konya SMMMO binasında düzenlenen kokteyle, Oda Başkanı Ahmet içyer, Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, oda yönetim kurulu üyeleri, oda üyeleri ve davetliler katıldı.
Kokteylde konuşan Konya SMMMO Başkanı Ahmet İçyer, muhasebecilik mesleğinin bir ülkenin ekonomisi için olmazsa olmaz bir meslek olduğunu belirterek, "Yerel seçimler öncesi başkan adaylarına ve siyasilere gerek bizlerin gerekse vatandaşların yararına olacak projeleri hayata geçirmelerini bekliyoruz. Bugün yaşanan ekonomik durgunlukta tahsil noktasında sıkıntı yaşadığımız mükelleflerin zarar görmemesi ve üzerlerine düşen yükümlülüğü yerine getirebilmeleri noktasında yeni düzenlemelerin bir an önce hayata geçmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Konya SMMMO tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvasında dereceye giren takımlara kupa ve madalya verildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA