• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muhasebeciler bayramlaştı
30 Ekim 2012 Salı 15:57

Muhasebeciler bayramlaştı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası geleneksel bayramlaşmasını gerçekleştirdi. Bayramlaşma töreninde birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası bayramlaşması gerçekleşti. Programa KTO, KSO, KTB Oda Başkanları, Odaya üye çok sayıda muhasebeci ve mali müşavir katıldı.
Programda Konuşan Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan, geleneksel hale getirilen bu bayramlaşmanın amacının birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek olduğunu söyledi. Oda üyeleriyle sık sık bir araya geldiklerini dile getiren Turan, ‘‘biz üyelerimizle bir araya gelerek gündem değerlendirmesi, kanunlarda yapılan yeni değişiklikler ve ticaret kanunları hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu programımızı da her bayram sonrasında düzenliyoruz. Gelenek haline getirdik ve sürdüreceğiz’’ diye konuştu.
Ardından sıra ile mikrofona gelen KTO, KSO, KTB Oda Başkanları bu tür etkinliklerden dolayı Oda Başkanına teşekkür etti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan oda başkanları, Konya’nın geleceğinin yıldız gibi parlamasında bu beraberliğin, birlik duygusunun had safhada olacağını belirttiler. Konuşmaların ardından gelen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA